Στέλιος Αγγελούδης: Ποιος είναι ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης – Ο γάμος με την εικαστικό σύζυγο και τα δυο παιδιά του

Σαρωτική νίκη στον β’ γύρο των εκλογών για τον δήμο Θεσσαλονίκης πέτυχε ο Στέλιος Αγγελούδης με συντριπτικό ποσοστό 67,33% εκτοπίζοντας τον Κωνσταντίνο Ζέρβα από τον δημαρχιακό θώκο, που κατάφερε να εξασφαλίσει το 32,67% .

Στην Άνω Πόλη τα πρώτα βήματα, στις γειτονιές των ανθρώπων, στα σοκάκια. Μνήμες από την πλατεία Άθωνος στο οικογενειακό εστιατόριο.

Ποιος είναι ο νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης γεννήθηκε 26 Νοεμβρίου 1959 στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Εκεί μεγάλωσε και κατοικεί μέχρι σήμερα.

Στην παιδική του ηλικία συνήθιζε να περνά αρκετό χρόνο στο μικρό οικογενειακό εστιατόριο που διατηρούσαν, βοηθώντας, μαζί με τα δύο αδέρφια του, τους γονείς τους.

Σπούδασε Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και έχει υπηρετήσει στο παρελθόν σε θέσεις ευθύνης, ενώ το όνομα του συνδέθηκε και με το Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Στέλιος Αγγελούδης: Ο γάμος και τα παιδιά

Ο Στέλιος Αγγελούδης παντρεύτηκε σε μικρή ηλικία με τη Βίκυ Τσομάκου και έχει δύο παιδιά, την Ελίνα και τον Κωνσταντίνο.

Η κόρη του ακολούθησε τα βήματά του και είναι δικηγόρος στο Λονδίνο, ενώ ο γιος είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Ο Στέλιος Αγγελούδης επικοινώνησε πάντως με τον κόσμο τόσο σε πλατείες και λαϊκές αγορές όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με έντονη αίσθηση του χιούμορ.

Δες περισσότερα στο βίντεο του T-live:

Φωτογραφίες: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164