Ανδρέας Μικρούτσικος για Μαρίνα Σάττι: «Είναι μια πολύ εύστοχη επιλογή της ΕΡΤ, η περσινή ήταν λάθος»

Με την Μαρίνα Σάττι θα διαγωνιστεί η Ελλάδα στην Eurovision 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στο Μάλμε της Σουηδίας. Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα της δημοφιλούς τραγουδίστριας, οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετικές.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και τη Κωνσταντίνα Μαύρου και σχολίασε την επιλογή της Μαρίνας Σάττι από την ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει στην επόμενη Eurovision.

«Είναι μια εύστοχη επιλογή να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision η Μαρίνα Σάττι, γιατί δυστυχώς ήταν άστοχη η περσινή. Όχι με την έννοια της επιλογής του συγκεκριμένου προσώπου, επειδή το παιδί ήταν νέο και άπειρο και το εξέφρασε και στη σκηνή. Αυτοί που αποφάσισαν την περσινή εκπροσώπηση, έκαναν μια σειρά από λάθη.

Δεν στέλνουμε έναν άπειρο ή ένα παιδί που δεν έχει δοκιμαστεί. Δεν ήταν μια σωστή επιλογή. Η επιλογή της Σάττι είναι πολύ σωστή, είναι μια καλή τραγουδίστρια, έχει τσαγανό, είναι ένας μικρός δαίμονας που μπορεί να εκπλήξει σε αυτή την τρίλεπτη διαδικασία. Πληροί τις προϋποθέσεις να έχουμε μια αξιοπρόσεκτη εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision» τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Διάβασε επίσης:

Εurovision 2024 – Μαρίνα Σάττι: Ποια είναι η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164