Ελένη Μενεγάκη: Ο λόγος που δεν βρέθηκε στην φωταγώγηση του Ζάππειου για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού

Όπως κάθε χρόνο έτσι και την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου έγινε η συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα στο Ζάππειο Μέγαρο. Η παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού γνωστής εταιρίας καλλυντικών μας υπενθυμίζει για μια ακόμη χρονιά, τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού.

Το μήνυμα της καμπάνιας μεταφέρει και φέτος η Ελληνίδα Πρέσβειρα της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, Ελένη Μενεγάκη, συνεισφέροντας με τον τρόπο αυτό σημαντικά το μήνυμα της καμπάνιας.

Ο Δούκας Χατζηδούκας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει το pink ribbon βραχιόλι της εκστρατείας, βρέθηκε στην εκπομπή «Ελένη» το μεσημέρι της Τετάρτης. Η Ελένη Μενεγάκη και ο σχεδιαστής αποκάλυψαν πως ο λόγος που δεν έγινε φέτος εκδήλωση -όπως κάθε χρόνο- είναι πως τα έξοδα πήγαν για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

 

«Εμείς δεν ήμασταν εκεί και υπήρχε λόγος που έγινε έτσι. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

«Λάβαμε υπόψη μας τις υγειονομικές και τις ανθρωπιστικές ανάγκες των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας, οπότε η εταιρεία αποφάσισε να κάνει δωρεά, ώστε να ενισχυθεί ο ιατρικός εξοπλισμός που αφορά την πρόληψη στη συγκεκριμένη περιοχή. Αντί να κάνουμε εκδηλώσεις, που είναι κοστοβόρες, αποφάσισαν να γίνει δωρεά» αποκάλυψε ο Δούκας Χατζηδούκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164