Τα προϊόντα της Keratin Lab ήρθαν και θα σε σώσουν από τα κατεστραμμένα μαλλιά!

Έχεις κουραστεί να ψάχνεις προϊόντα περιποίησης μαλλιών που να σου προσφέρουν πράγματι αυτά που σου υπόσχονται; Αναζητάς την ιδανική θεραπεία για τα ταλαιπωρημένα και κατεστραμμένα μαλλιά σου;

Τα προϊόντα της Keratin Lab είναι εδώ για να σε βοηθήσουν! Ανακάλυψε τη δύναμη της κερατίνης και των αμινοξέων κερατίνης για ενδυνάμωση και αναδόμηση της τρίχας.

Η Keratin Lab είναι μια ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ανήκει στον όμιλο της Ariane, η οποία έχει πολυετή εμπειρία στο χώρο της κομμωτικής. Τα προϊόντα της διαθέτουν απλή σύσταση με υψηλή περιεκτικότητα σε αμινοξέα κερατίνης, που βοηθούν στην ενυδάτωση και ενδυνάμωση των ταλαιπωρημένων και κατεστραμμένων μαλλιών, ενώ δεν περιέχουν parabens και θειικά άλατα.

Με τη χρήση των προϊόντων, τα μαλλιά σου θα γίνουν πιο υγιή και θα αποκτήσουν την ενυδάτωση και τη λάμψη που χρειάζονται. Λόγω της δύναμης και της ελαστικότητας που προσφέρουν, συμβάλλουν καταλυτικά στη μείωση της ψαλίδας και κατ’ επέκταση βοηθούν στο να μακρύνουν γρηγορότερα. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για χρήση μετά από θεραπείες κερατίνης αλλά και άλλες τεχνικές διεργασίες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν την τρίχα, καθώς δεν περιέχουν θειικά άλατα, ενισχύοντας έτσι τα αποτελέσματα και τη διάρκεια των τεχνικών.

Η θεραπεία αναδόμησης της Keratin Lab έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αναζωογόνηση ακόμα και των πιο ταλαιπωρημένων μαλλιών. Περιλαμβάνει 3 προϊόντα (σαμπουάν, treatment και λάδι) και έχει άμεσα αποτελέσματα που θα σε εντυπωσιάσουν, χωρίς να χρειαστεί να πας ξανά στο κομμωτήριο για περαιτέρω θεραπείες ενυδάτωσης. 

Όλη η φιλοσοφία της Keratin Lab περιλαμβάνεται στην έκφραση “Less is more”, αφού με λιγότερα και πιο ασφαλή συστατικά, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα. Αξίζουν μια δοκιμή!

Ανακάλυψέ τα στο www.keratinlab.gr. Αξίζουν μια δοκιμή!

Κεντρική photo: iStock

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164