Στο T-live

Φαίη Μπακογιώργου – «Στο σπίτι μπαινόβγαιναν άγνωστοι άνδρες»: Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες για την υπόθεση

Νέες αποκαλυπτικές μαρτυρίες στο T-live για την υπόθεση της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, που φέρεται να δολοφονήθηκε από τη μητέρα, την αδελφή και τη σπιτονοικοκυρά της.

Το T-live φέρνει στο φως νέες μαρτυρίες για τα έργα και τις ημέρες των 3 γυναικών που κατηγορούνται ότι  βασάνιζαν και  έκοψαν το νήμα της ζωής της άτυχης Φαίης. Όπως αποκαλύπτει γειτόνισσά τους στο διαμέρισμα της Κυψέλης, μπαινόβγαιναν άγνωστοι άνδρες τους οποίους συνόδευε η σπιτονοικοκυρά.

Η σύντομη ζωή της Φαίης ήταν ένα συνεχές μαρτύριο γεμάτη βία, βασανιστήρια και την ίδια να φωνάζει βοήθεια, με τα ουρλιαχτά της να διαπερνούν τους τοίχους του διαμερίσματος κολαστηρίου

Η Ρένα Κουβελιώτη εξασφάλισε αποκαλυπτικές μαρτυρίες από γείτονες για τα όσα διέδιδαν η μητέρα και η αδελφή της μόλις έγινε γνωστός ο θάνατος της άτυχης 23χρονης, όπως υποστηρίζει. Μάνα και αδελφή έλεγαν σε όλους για έναν ξένο που σκότωσε την 23χρονη, όσο ο πατέρας της ζητούσε να μάθει την αλήθεια…

Μαραμένη νιότη

Η ζωή της Φαίης κράτησε μόλις 23 χρόνια. Ένα κορίτσι με χαμόγελο, που μετατράπηκε σε ένα τρομαγμένο, πληγωμένο πλάσμα, γεμάτη σημάδια από χτυπήματα στο νεαρό κορμάκι της.

Οι φωτογραφίες από τα εφηβικά χρόνια της Φαίης κρατούν ζωντανή στη μνήμη του πατέρα της, την κόρη του που έχασε τόσο πρόωρα και τόσο άδικα. Στο πρόσωπό της δεν υπάρχουν σημάδια, είναι υγιής και χαμογελά στον φακό.

Η Φαίη Μπακογιώργου με την αδελφή της είχαν μόλις δύο χρόνια διαφορά ηλικίας.

Το κατηγορητήριο για τις τρεις γυναίκες είναι βαρύτατο. Όσο εκείνες ετοιμάζουν την απολογία τους, η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται για τις συνθήκες θανάτου της ηλικιωμένης που ζούσε μαζί τους στο διαμέρισμα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164