Thank you Selena: Η στιλιστική ιδέα που μας έδωσε για τώρα

Είναι αυτή η περίοδος που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Τη μια ζεσταίνεσαι, την άλλη κρυώνεις, την άλλη εκνευρίζεσαι και στο τέλος της ημέρας καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι το styling που επέλεξες ήταν εντελώς λάθος για αυτήν την “μεταβατική” περίοδο. Ντάξει, όλες το έχουμε περάσει!

Η Selena Gomez (η αγαπημένη μας Selena) με μια μόνο εμφάνιση μας έδειξε τι ακριβώς μπορούμε να φορέσουμε και να πάμε στη δουλειά και μετά για ποτό. Πριν περάσουμε στις λεπτομέρειες, οφείλουμε να της πούμε ένα ευχαριστώ.

Βασικό κομμάτι και αυτό που σίγουρα έχεις είναι το mom jeans. Οκ μέχρι στιγμής! Σε τοπ θα χρειαστείς ένα wrap, ιδανικά σε ανοιχτό χρώμα και με μακρύ μανίκι. Μετά τα wrap φορέματα, την τιμητική τους έχουν τα τοπ με αυτό το effect. Τα αγαπάμε γιατί τονίζουν τη μέση και το ντεκολτέ, συνήθως έχουν ελαφρύ ύφασμα (ό,τι πρέπει για αυτήν την εποχή) αλλά ταυτόχρονα έχουν και μακρύ μανίκι για να μην κρυώνουμε. Σούπερ!

Όσον αφορά στα αξεσουάρ, μπορείς να κάνεις τη διαφορά με ένα ζευγάρι πέδιλα σε έντονο χρώμα και να ισορροπήσεις το αποτέλεσμα με μια neutral tote bag. Όπως η Selena δηλαδή!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164