Στο T-live

Η σοκαριστική περιπέτεια της 19χρονης πρωταθλήτριας κωπηλασίας – Φίλη της έκαψε το σπίτι της λόγω ερωτικής αντιζηλίας

Στάχτες και αποκαΐδια, είναι ό, τι απέμεινε από το σπίτι ενός 19χρονου σήμερα κοριτσιού, της Ελένης,  μετά τη φωτιά που έβαλε μία συνομήλικη φίλη της για λόγους ερωτικής αντιζηλίας, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Όπως βλέπεις στα πλάνα του T-live, τίποτα δε θυμίζει το άλλοτε μοντέρνο, καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι το οποίο ανήκει σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών που διατηρεί στην περιοχή η οικογένεια του θύματος. Τα πάντα έχουν γίνει στάχτη, κουφώματα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές. Όλα παραδόθηκαν στη μανία της φωτιάς που άναψε η φίλη της Ελένης, με τη βοήθεια ενός ακόμη κοριτσιού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γιώτας Κηπουρού, το αδιανόητο περιστατικό έλαβε χώρα τον Ιούλιο του 2021. Οι κατηγορούμενες μαζί με το θύμα και την υπόλοιπη παρέα τους είχαν βγει να διασκεδάσουν. Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, κάποια στιγμή παρεξηγήθηκαν όταν κατάλαβαν ότι ο σύντροφος της 17χρονης έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον για το θύμα.

Η παθούσα αποχώρησε με τη μηχανή του φίλου της ανήλικης. Οι κατηγορούμενες πιστεύοντας ότι θα την μετέφερε στο σπίτι της, πήγαν από εκεί αλλά δεν τους άνοιξε κανείς. Τότε μετέβησαν σ΄ένα κοντινό κατάστημα ψιλικών από όπου προμηθεύτηκαν δύο μπουκάλια οινόπνευμα. Με την ανήλικη να έχει το πρόσταγμα, τα δύο κορίτσια επέστρεψαν στην οικία του θύματος, έβαλαν φωτιά και έκαψαν ολοσχερώς το σπίτι.

Η θεία της Ελένης που την ώρα της φωτιάς κοιμόταν στον επάνω όροφο περιέγραψε στην κάμερα του T-live και στον δημοσιογράφο, Βασίλη Παπαναστασούλη τις αγωνιώδεις προσπάθειες που έκανε για να απεγκλωβιστεί έχοντας στην αγκαλιά της την μικρότερη αδελφή του θύματος.

Σήμερα η Ελένη προσπαθεί ν’ αφήσει πίσω τον εφιάλτη που έζησε η ίδια και η οικογένειά της. Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ασχολήθηκε από μικρή με την κωπηλασία, μετρώντας δεκάδες συμμετοχές σε αγώνες και ένα χάλκινο μετάλλιο.

Η νεαρή κοπέλα μίλησε ζωντανά στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live:

Η 19χρονη σήμερα κοπέλα που το 2021 αποφάσισε να κάψει το σπίτι της φίλης της καθώς ζήλεψε επειδή νόμισε ότι της πήρε το αγόρι της, μίλησε αποκλειστικά στο T-live, δηλώνοντας μετανιωμένη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164