Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη: Ο Michael Kors μας έδειξε τι θα φορέσουμε την Άνοιξη του 2018

Η Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη συνεχίζεται και εχθές σειρά είχε ο σχεδιαστής Michael Kors. Έχοντας πάντα στο μυαλό του τις ανάγκες τις σύγχρονης γυναίκας, επέλεξε να παρουσιάσει μια συλλογή σε loose ή sexy γραμμές και με επιρροές από την tropical και safari αισθητική. Η κομψότητα και ο δυναμισμός που εκπέμπουν τα σύνολα του Αμερικάνου σχεδιαστή απευθύνονται σε κάθε γυναίκα που θέλει να είναι στιλάτη και cool στην καθημερινότητά της.

Ο Kors ανήκει στην κατηγορία των σχεδιαστών που επέλεξαν στο catwalk τα πιο hot μοντέλα την περίοδο που διανύουμε. Ανάμεσά τους δηλαδή ξεχωρίσαμε την Kendall Jenner, την Bella Hadid, την Ashley Graham, την Kate Upton και την Doutzen Kroes.

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες τη συλλογή…

Η αδυναμία του σχεδιαστή στο λευκό και στα neutral colors είναι γνωστή. Επέλεξε για την ανοιξιάτικη σεζόν να παρουσιάσει χαλαρά λευκά σύνολα με μύτες και cuts, συνδυασμένα πάντα με αξεσουάρ σε γήινα χρώματα.

Η χρωματική παλέτα του Kors δεν θα μπορούσε να οριοθετηθεί μόνο στο λευκό. Τα γήινα χρώματα συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και τα παστέλ.

Τα tropical μοτίβα έκλεψαν την παράσταση, καθώς αποτυπώθηκαν σε total looks και σε ασπρόμαυρες αντιθέσεις.

Τα wrap και τα ντραπέ στοιχεία δεν έλειψαν. Εξάλλου είναι γνωστή η αδυναμία του σχεδιαστή σε αυτά τα στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθεί να αναδείξει τη θηλυκή σιλουέτα και να κάνει κάθε γυναίκα να νιώσει μοναδική.

Τέλος, από το show δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα gowns με sequin λεπτομέρειες και sexy cuts. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο σχεδιαστής αποφάσισε να τα συνδυάσει με σαγιονάρες, δίνοντας cool & funky αποτέλεσμα.

Στο front row του show είδαμε τον διάσημο φωτογράφο Mario Testino, την Nicole Kidman, την Naomi Watts και την Catherine Zeta Jones.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164