Στο T-live

Σταμάτης Γαρδέλης: Ξεσπά από το Δαφνί! «Μου συστήθηκε ως δικηγόρος, βγάλαμε selfies και θεώρησε ότι ανέλαβε την υπόθεσή μου»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε μέσα από το Δαφνί, το ψυχιατρικό ίδρυμα όπου νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα, στον Αλκίνοο Μπουνιά. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός που χρειάστηκε υποστήριξη, εξομολογήθηκε στο α’ μέρος της συνέντευξής του ότι υπήρχαν δημοσιογράφοι που κάλεσαν την 91χρονη μητέρα του για να τη ρωτήσουν για τη νοσηλεία του.

Ακόμα, ο Σταμάτης Γαρδέλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Αλκίνοο Μπουνιά για το T-live, αναφέρθηκε στον κ. Βασίλη Νουλέζα που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές δηλώνοντας ότι είναι δικηγόρος του.

«Έχω έναν κύριο, ο οποίος ήρθε, μου συστήθηκε σαν… δεν τον ήξερα… Νουλέζας, δικηγόρος και μου είπαν σήμερα ότι παρουσιάστηκε σαν δικηγόρος μου στην εκπομπή του Λιάγκα, που παρεμπιπτόντως θέλω να τον ευχαριστήσω, γιατί είδα το βίντεο του Γιώργου… Σε ευχαριστώ Γιώργο που βλέπεις με τόση ευαισθησία και τόση συμπάθεια την κατάστασή μου, αλλά θα ήθελα να πω και για τον φίλο σου που έχεις εκεί στο πάνελ, ο οποίος πολύ εύκολα είπε ότι «άλλο το θέμα το ψυχιατρικό και άλλο το οικονομικό» και οι… αυτές που έχω… Αλλά, θέλω να ου πω φίλε μου ότι όλα είναι σε συνάρτηση.

Τα οικονομικά μας, η υπόστασή μας, το τι δια… δημιουργούμε, η δημιουργία είναι σε συνάρτηση με την ψυχή μας. Είμαστε… η πνευματική μας ζωή έχει και υλική υπόσταση και η υλική μας ζωή, πνευματική. Δεν ξεχωρίζονται αυτά τα πράγματα… Τον Γιώργο θέλω να τον ευχαριστήσω. Βγήκε λοιπόν στον Γιώργο τον Λιάγκα και παρουσιάστηκε σαν δικηγόρος μου. Από πού κι ως πού; Εγώ έχω δικηγόρο. Αυτός ήθελε να πάρει την υπόθεση, εγώ δεν ζήτησα κανέναν, εγώ ζητάω λίγη ηρεμία, λίγο ησυχία και…» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

«Χρειάζομαι ιδιωτικότητα»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης τόνισε πως έχει ανάγκη την ιδιωτικότητα, γιατί η νοσηλεία του είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση.

«Μιλάω μόνο σε εσένα, τον φίλο μου τον Αλκίνοο τον Μπουνιά που τον ξέρω 40 χρόνια και του έχω εμπιστοσύνη. Που… που  ξεκίνησε αυτή όλη η ιστορία με ένα παπαράτσικο… που εδώ κάποιοι ήταν… κάποιοι κάνανε, κάποιοι ράνανε… και ξαφνικά έχει γίνει πυροτέχνημα… εγώ θα ήθελα να περάσει έτσι, στα ψιλά, να μην περάσει καν, δηλαδή. Είναι μια τελείως προσωπική υπόθεση και θέλω την ιδιωτικότητά της για να ορθοποδήσω στα πόδια μου. Και μιλάω μόνο στον Αλκίνοο. Έτσι; Και μου παρουσιάστηκε σαν δικηγόρος και έβγαλε και κάποιες selfies, με τραβολόγησε εκεί πέρα, να βγάλουμε έξω από το γραφείο…

…από την πτέρυγα που είμαι μέσα, να βγάλουμε κάτι selfies και έφυγε με ενθουσιασμό ότι θα αναλάβει την υπόθεση… Μα, εγώ δεν του είπα τίποτα, εγώ έχω δικηγόρο… Όπως ήρθε ένας κύριος σήμερα και μπροστά στους ψυχολόγους μου και τον ψυχίατρο, τον γιατρό, λέει «έχω κάποια χαρτιά, γιατί έχω ίδια υπόθεση με εσένα και θα σε βοηθήσω και ψυχολογικά». Μα, άνθρωπέ μου, πού το λες αυτό; Είμαι σε μια ψυχιατρική κλινική και λες μπροστά στον ψυχολόγο μου ότι θα με βοηθήσεις ψυχολογικά; Δηλαδή, αυτό που λέμε ιδιωτικότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα τελικά να επιτευχθεί.

Μπαίνουν σε ένα σύστημα μέσα, κρυφά… παρουσιάστηκε σαν ξάδερφος μου. Μου λέει ο ψυχολόγος «είναι ξάδερφός σου;». «Όχι» της λέω, “δεν τον ξέρω”».

«Έχω ασθενήσει, είμαι ευάλωτος»

 

Στη συνέχεια, ο Σταμάτης Γαρδέλης εξομολογήθηκε: «Η κουβέντα μας… που κάνουμε είναι και η τελευταία που δίνω, γιατί ο γιατρός μου, μου είπε ότι δεν πρέπει να έχω ψυχοπιεστικές καταστάσεις βγαίνοντας από εδώ, για να σταθώ στα πόδια μου, διότι έχω… θα ακολουθήσω μία αγωγή για να μπορέσω να ανασάνω, να ορθοποδήσω σαν άνθρωπος. Είμαι ευάλωτος, έχω ασθενήσει τώρα, πώς να το κάνουμε… Χρειάζεται χρόνος… Όταν αισθανθώ καλά θα μιλήσω. Και όταν θα είμαι σίγουρος. Και αυτό που κάνω τώρα το κάνω στον φίλο μου τον Αλκίνοο τον Μπουνιά γιατί πέρα από επαγγελματική σχέση έχουμε φιλική σχέση 40 χρόνια τώρα».

Στο T-live μίλησε ζωντανά και ο Βασίλης Νουλέζας που έδωσε τη δική του απάντηση για όσα είπε για εκείνον ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164