Πως να φορέσεις το καρό στην καρδιά του καλοκαιριού

Το καρό “παίζει” κάθε σεζόν! Το χειμώνα έχουμε το grunge καρό, ενώ το καλοκαίρι το gingham. Είναι λίγο ρετρό, το βλέπουμε τα τελευταία τρία χρόνια και μας αρέσει πολύ. Για αυτό πήρα την απόφαση να σου προτείνω μερικές ιδέες για να αποφύγεις τα στιλιστικά λάθη.

Το pinterest έγινε για ακόμα μια φορά ο οδηγός μου. Τα fashion girls του εξωτερικού θα μας οδηγήσουν σε αυτό το μονοπάτι και εμείς θα υιοθετήσουμε ότι μας ταιριάζει. Ναι, γιατί το gingham print είναι τάση και δεν πρέπει να το αφήσουμε ανεκμετάλλευτο.

Αν έχεις ένα ρούχο με αυτό το μοτίβο, διάλεξε αξεσουάρ σε έντονα χρώματα, όπως κόκκινο ή κίτρινο. Μια ακόμα σούπερ στιλάτη λύση είναι και τα ψάθινα αξεσουάρ, όπως καπέλο ή τσάντα.

Μέσα στην πόλη ή στο γραφείο, συνδύασε την καρό φούστα με ένα λευκό funky tshirt και θηλυκά πέδιλα. Μπορείς βέβαια να προσθέσεις και sneakers για πιο urban styling.

Αν έχεις ένα καρό σε μπλε απόχρωση τότε έχεις το ιδανικό item για το νησί. Ανάδειξέ το με denim και μπλε λεπτομέρειες και πρόσθεσε μερικές λευκές πινελιές.

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164