Τζέιμς Καφετζής για Survivor: «Μου ζήτησαν όμως να κάνω υποχώρηση και στα λεφτά»

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Survivor, καθώς με ανακοίνωση ο ΣΚΑΪ, ενημέρωσε πως στις 7 Ιανουαρίου το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει ανανεωμένο.

Ένα από τα πρόσωπα που συζητήθηκαν έντονα για να επιστρέψει στο Survivor είναι ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στο πρωινό του ANT1 και τη Φαίη Φώτου.

«Είναι σε φιλικό περιβάλλον. Δεν υπάρχει κάποια κόντρα. Μου είπε ότι τα εγγυημένα λεφτά δεν μπορώ να σου τα δώσω, γιατί μία στο εκατομμύριο μπορείς να σηκωθείς και να φύγεις την δεύτερη ημέρα και επειδή αλλάξαμε τους κανόνες για το πώς αποχωρεί ο κάθε παίκτης, είναι καθαρά αγωνιστικό. Οπότε είναι στο χέρι μου, δεν έχει να κάνει με την ψηφοφορία του κόσμου», είπε για την επικοινωνία που είχε με τους ιθύνοντες της παραγωγής.

Και στη συνέχεια ξεκαθάρισε: «Θα πρέπει να κάνω μία υποχώρηση σε αυτή την προϋπόθεση. Μου το εξήγησε, το κατανόησα και το δέχτηκα. Μου ζήτησαν όμως να κάνω υποχώρηση και στα λεφτά, μου ζήτησαν να κόψω 2 χιλιάρικα και αυτό δεν το δέχθηκα. Για αυτό τον λόγο δεν θα με δείτε φέτος στο Survivor. Δεν έχει λυθεί ακόμα το δικαστικό θέμα μεταξύ μας», απάντησε ο Τζέιμς Καφετζής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164