Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι αλλαγές στην εκπομπή του Τσουρού, ο νέος κύκλος Survivor και οι γιορτές με τους αγαπημένους της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο, Πάνο Παπαδόπουλο έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα δούμε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», στο Survivor, αλλά και στις γιορτές που πέρασε.

«Θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές στο στούντιο, δεν θα αλλάξει κάτι στην εκπομπή. Τα θέματα είναι χωροταξικά», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σχετικά με το νέο κύκλο του Survivor, αλλά και για το αν σκέφτηκε να λάβει ξανά μέρος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε: «Δεν σκίρτησε κάτι μέσα μου τώρα που είδα τους παίκτες του Survivor να αναχωρούν. Το μόνο που ζηλεύω είναι η ζέστη που θα έχουν εκεί». 

Όσον αφορά τις χριστουγγενιάτικες διακοπές, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ανέφερε: «Στις γιορτές πέρασα πάρα πολύ όμορφα, οικογενειακά, με τους ανθρώπους τους δικούς μου. Δεν έφαγα πολύ στις γιορτές, αλλά μαγείρεψα πολύ. Δεν πήγα κάποιο ταξίδι στις γιορτές γιατί προτίμησαν να κάτσω εδώ». 

Στην κάμερα του «Breakfast@Star» μίλησε και η Νόνη Δούνια, η οποία ρωτήθηκε εξίσου για τις αλλαγές που θα δούμε στο στούντιο της εκπομπής και σημείωσε: «Θα αλλάξουμε στούντιο και αυτό είναι θετικό. Είναι πιο ωραίος χώρος, νομίζω ότι θα μας δίνει ένα άλλο αέρα και θα αρέσει και στους τηλεθεατές.

Το μεταξύ μας ήταν από την αρχή πάρα πολύ καλό και θα είναι πάρα πολύ καλό. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια. Το αν θα περνάμε καλύτερα, επειδή ίσως νιώθουμε πιο άνετα σε έναν νέο χώρο, αυτό είναι ακόμα πιο θετικό».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164