Survivor 2024 – Μαριλίνα Βακονδίου: Η Μαχήτρια απάντησε «όχι» για το reality επιβίωσης… ενώ είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο

Μόλις λίγες ημέρες απομένουν για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor και Διάσημοι και Μαχητές βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο, περιμένοντας να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η glute makeover trainer Μαριλίνα Βακονδίου, η οποία σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ είναι στην ομάδα των Μαχητών, βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στο Mad TV. Οταν ερωτήθηκε για το αν θα έβλεπε τον εαυτό της να τα αφήνει όλα πίσω για να πάει σε κάποιο reality, η Μαριλίνα ήταν κάθετη και χωρίς δεύτερη σκέψη απάντησε ότι δεν θα πήγαινε για κανένα λόγο.

Ωστόσο αυτή τη στιγμή η Μαριλίνα Βακονδίου είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο έτοιμη να αγωνιστεί στο Survivor με την ομάδα των Μαχητών! 

 

Όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της, η αγάπη της για το γυναικείο σώμα, της έδωσε το κίνητρο να ασχοληθεί αποκλειστικά με την ενδυνάμωση γλουτών. Την αθλητική αυτή εξειδίκευση είναι αποφασισμένη να την κάνει γνωστή τόσο στην Ελλάδα, όσο και το εξωτερικό!

Η ενασχόλησή της με τον αθλητισμό ξεκίνησε σε ηλικία τεσσάρων ετών ενώ υπήρξε και αθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής για επτά χρόνια. Μπαίνοντας στο Survivor θέλει το τηλεοπτικό κοινό να «αισθανθεί» την ηγετική της παρουσία, δηλώνοντας ατρόμητη ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Οι δύσκολες αυτές συνθήκες, περιλαμβάνουν κυρίως, τα ενοχλητικά έντομα της Καραϊβικής, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164