Η θεωρία των κόκκινων νυχιών: Αυτή είναι η ιστορία της τάσης που κάνει θραύση στο TikTok

Θα έχεις προσέξει ότι τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερα red nails βλέπεις στο feed σου. Κι αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος η απάντηση κρύβεται και πάλι στο TikTok και τη “θεωρία των κόκκινων νυχιών” που κάνει θραύση τον τελευταίο καιρό. Τους τελευταίους 12 μήνες η αναζήτηση “κόκκινα νύχια” έχεις αυξηθεί 160% ενώ celebrities όπως οι Selena Gomez και Taylor Swift έχουν εμφανιστεί με το συγκεκριμένο χρώμα. 

Σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι τυχαίο μιας και υπάρχει μια ολόκληρη θεωρία που υποστηρίζει ότι οι άντρες γοητεύονται από το κόκκινο μανικιούρ επειδή τους θυμίζει τη μητέρα τους νεότερη και όταν τους φρόντιζε… 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nails (@tombachik)

Μία από τις διασημότερες influencers, η Bridget Bahl αποκάλυψε ότι μετά τον αρραβώνα της βάφοντας τα νύχια της κόκκινα ήταν σαν να δηλώνει ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Και πολλές από τις followers το πιστεύουν. 

Το κόκκινο βερνίκι άρχισε να γίνεται δημοφιλές στην Αμερική αφού το χρησιμοποιούσαν οι αστές στην Ευρώπη. Συνέχισε να θεωρείται κλασικό μέχρι και τις αρχές της δεκαετίας του ’70. Και σε αυτό το σημείο έρχονται οι ειδικοί να διαφωνήσουν με τη θεωρία μιας και οι άντρες που έβλεπαν τη μητέρα τους να έχει κόκκινο μανικιούρ είναι πλέον μεγαλύτεροι από 50 χρόνων κάτι που δεν συμβαδίζει με τα αγόρια που συναναστρέφονται οι TikTokers. Παρ΄όλα αυτά όμως συμφωνούν ότι πρόκειται για ένα χρώμα που τραβάει την προσοχή ενώ είναι θηλυκό και σέξι. Όπως ακριβώς ένα κόκκινο φόρεμα ή κραγιόν. Συμβολίζουν την αγάπη και το πάθος οπότε είναι φυσιολογικό να έλκουν τους άνδρες. 

Όπως και να έχει, είναι μία ακόμη θεωρία κι εσύ μπορείς στο επόμενο ραντεβού σου να βάψεις τα νύχια σου κόκκινα απλά και μόνο επειδή σου αρέσουν και όχι γιατί πιστεύεις ότι με αυτό τον τρόπο θα πάει η σχέση σου ένα βήμα παρακάτω. 

Κεντρική Photo by Raymond Hall/GC Imager

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164