Νικόλ Ελευθεριάδου: Απαντά στα δημοσιεύματα για την προβολή της προσωπικής της ζωής – «Κάτι τέτοιο δεν με τιμά, με μειώνει»

Με 7-6 έναντι της Ιταλίας η Εθνική Ομάδα Πόλο Γυναικών εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου πέτυχε το τελευταίο σουτ της ομάδας της, με αρκετά sites να γράφουν για την επιτυχία της, προβάλλοντας παράλληλα την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον μπασκετμπολίστα, Σάσα Βεζένκοφ.

Η Νικόλ Ελευθεριάδου μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» απάντησε: «Δυστυχώς στην κοινωνία που ζούμε αυτό είναι κάτι το οποίο το βλέπω πάρα πολύ συχνά, αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι ότι χαίρομαι πολύ γιατί ο κόσμος έχει αντιδράσει σε ένα τέτοιο σημείο που δεν έχω να πω λόγια». είπε για την στήριξη που έλαβε για τα δημοσιεύματα.

«Χαίρομαι για όλη αυτή την στήριξη και που ο κόσμος είδε πόσο άσχημα φαίνεται αυτό για άνδρες και γυναίκες. Να κοιτάμε την ουσία και το τι έχει καταφέρει ένας άνθρωπος για να φτάσει εδώ. Έχω δώσει τόσα πολλά πράγματα που εννοείται το να βλέπω κάτι τέτοιο εννοείται δεν με τιμά, με μειώνει. Είμαι δυναμικός χαρακτήρα, γνωρίζω τι έχω καταφέρει εγώ και μου φτάνει», συμπλήρωσε η Νικόλ Ελευθεριάδου στην ΕΡΤ. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164