Σασμός: Ο Αντρέας κάνει μία πρόταση στην Καλλιόπη – Οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο

Σασμός: Συγκλονιστικές εξελίξεις στο αποψινό, νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha.

Απόψε, Δευτέρα 29/1 στις 21:00 θα δούμε:

Ο Μαθιός επισκέπτεται τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να μάθει την αλήθεια για τα μηνύματα στη Βασιλική.

Ο εισαγγελέας αποδεικνύει ότι δεν σκοπεύει να χαριστεί σε κανέναν ανοίγοντας εκ νέου μια υπόθεση που θα φέρει ανάμεικτα συναισθήματα. Ο Αντώνης με τη σειρά του, αναγκάζεται να μην απαντήσει με ειλικρίνεια σε ορισμένες ερωτήσεις του Γιακωβάκη.

Ο Αστέρης βασανίζεται, αφού υποχρεώνεται να πει ψέματα στη γυναίκα της ζωής του αν θέλει να διατηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ των δύο οικογενειών. Η Αργυρώ αμφιταλαντεύεται στο αν έχει αδικήσει την Βασιλική και προσπαθεί να την προσεγγίσει. Την ίδια στιγμή ο Αντρέας νιώθει πως τον έχουν εγκαταλείψει όλοι κι ετοιμάζεται να κάνει μια πρόταση στην Καλλιόπη.

Η Στέλλα κάνει μια απόπειρα να προσεγγίσει σε προσωπικό επίπεδο τον Χρήστο, προκειμένου να τον κατανοήσει ως άνθρωπο.

Το νέο τραγούδι του Σασμού

Ο Μίλτος Πασχαλίδης ερμηνεύει το «Άτιμο Πράγμα Η Τιμή», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, με το οποίο δίνεται συνέχεια στο υπερεπιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Με τη στιβαρή κι αγαπημένη χροιά του, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ένας από τους πιο σημαντικούς ερμηνευτές και τραγουδοποιούς, ερμηνεύει ακόμα ένα εμπνευσμένο τραγούδι που έγραψαν ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας.  

Το «Άτιμο Πράγμα Η Τιμή» συνοδεύεται από ένα ατμοσφαρικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

Με το «Άτιμο Πράγμα Η Τιμή» συνεχίζεται ο νέος κύκλος τραγουδιών που «ντύνουν» τη φετινή, τρίτη, σεζόν της καθηλωτικής σειράς «Σασμός» του Alpha, μετά τα «Εκεί Που Κλαίνε Οι Αετοί» (ερμηνεία: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης), «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα – μέρος 2» (ερμηνεία: Μαρία Τζομπανάκη), «Θυμωμένος Ήλιος» (ερμηνεία: Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης) και τη διασκευή του Νίκου Τερζή στο παραδοσιακό «Ένα Παλικάρι 20 Χρονών».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164