Αν αγαπάς τη σοκολάτα αλλά δεν πιάνουν τα χέρια σου αυτή η σοκολατόπιτα είναι πανεύκολη, ζουμερή και λαχταριστή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Συστατικά
Τρόπος Μαγειρέματος
- Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς
- Σε μία μικρή κατσαρόλα βάζεις την κουβερτούρα και το βούτυρο και τα λιώνεις σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας διαρκώς
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνεις τα αυγά και τη ζάχαρη και τα χτυπάς καλά με το μίξερ χειρός μέχρι να ασπρίσει και να φουσκώσει το μείγμα και να γίνει μια αφράτη κρέμα
- Αδειάζεις το μείγμα με τα αυγά στο μείγμα με την κουβερτούρα και ανακατεύεις πολύ καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν
- Στρώνεις λαδόκολλα στον πάτο του ταψιού ή της φόρμας
- Ψήνεις την σοκολατόπιτα για 25 περίπου λεπτά
- Την βγάζεις από το φούρνο, την αφήνεις στην άκρη να κρυώσει και την βγάζεις από τη φόρμα.
- Τη σερβίρεις μόνη της ή με παγωτό.
Κεντρική photo: iStock
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ