Φαίη Σκορδά: Μηνύματα συμπαράστασης στο διαδίκτυο για την απώλεια του πατέρα της

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της καλείται να αντιμετωπίσει η Φαίη Σκορδά, καθώς την περασμένη Δευτέρα 29/1, Δημήτρης Σκορδάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Όπως ήταν λογικό, η παρουσιάστρια που του είχε τεράστια αδυναμία, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Κιλκίς προκειμένου να είναι δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, ενώ και τις επόμενες ημέρες απουσίαζε από την εκπομπή της. Η απώλεια για εκείνη είναι μεγάλη, γι’ αυτό και χρειάστηκε να πάρει τον χρόνο της προκειμένου να συνειδητοποιήσει αυτό που συνέβη.

Το πρωί του Σαββάτου 3/2 η Φαίη Σκορδά έκανε και την πρώτη της ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες με τον μπαμπά της από το παρελθόν και τις συνόδευσε με ένα μικρό μήνυμα γράφοντας: «Μπαμπά σ’ αγαπώ».

Η παρουσιάστρια καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας δέχτηκε αμέτρητα μηνύματα από φίλους και συνεργάτες, ενώ πολλοί από αυτούς δεν παρέλειψαν να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους και μέσα από τις εκπομπές τους.

Αρκετοί ήταν και εκείνοι όμως, που έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από την ανάρτηση με τον πατέρα της, δείχνοντάς την συμπαράστασή τους.

Μεταξύ αυτών, η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαρία Μπεκατώρου, η Αντελίνα Βαρθακούρη, η Πέγκυ Ζήνα, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Ηλίας Βρεττός, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ελένη Τσολάκη, ο Βαγγέλης Περρής, η Νόνη Δούνια, ο Χρήστος Φερεντίνος, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαριέττα Χρουσαλά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Βίκυ Κάβουρα, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Βασιλική Μιλλούση, ο Τριαντάφυλλος, ο Στέλιος Κουδούναρης και πολλοί άλλοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164