Survivor 2024: Η Ζωή Ασουμανάκη ηττήθηκε από την Μαρία Αντωνά και αποχώρησε

Η Ζωή Ασουμανάκη, η Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη ήταν οι τέσσερις υποψήφιες προς αποχώρηση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός έδειξε πως θα έπρεπε να κοντραριστεί η Κατερίνα Δαλάκα με την Ζωή Ασουμανάκη και η Μαρία Αντωνά με την Όλγα Πηλιάκη. Οι ηττημένες από τα δυο αυτά δίδυμα θα «πάλευαν» μεταξύ τους ώστε να προκύψει και το πρόσωπο εκείνο που θα έπρεπε να αφήσει αυτήν ακριβώς τη χρονική στιγμή πίσω τον Άγιο Δομίνικο και τον Survivor.

Έχοντας «καθαρίσει» με ευκολία τις μονομαχίες τους, η Κατερίνα Δαλάκα και η Όλγα Πηλιάκη κάθισαν ήρεμες στον κόκκινο πάγκο αφήνοντας πίσω τις άλλες δυο παίκτριες των Διάσημων να τα δώσουν όλα για την παραμονή στο παιχνίδι. Εμφανώς αγχωμένες και οι δύο γυναίκες της κόκκινης ομάδας, Μαρία Αντωνά και Ζωή Ασουμανάκη ρίχθηκαν για τελευταία φορά στον στίβο μάχης.

 

Εκεί λοιπόν, με σκορ 4 – 2, η αποχώρηση του Survivor κρίθηκε και η Ζωή Ασουμάνακη ήταν εκείνη που έπρεπε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο δεν έκρυψε την βαθιά της θλίψη για αυτή την έκβαση της μονομαχίας.

«Έβαλα ό,τι είχα και δεν είχα στο run, δεν είμαι αθλήτρια. Έβαλα τα δυνατά μου, έκανα ότι μπορούσα και χαίρομαι πάρα πολύ που γνώρισα αυτούς τους ανθρώπους εδώ» ανέφερε η Ζωή Ασουμανάκη μετά την ήττα της.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164