Bardot Bangs: Το 60s χτένισμα που αγαπούν οι celebrities τώρα!

Βρισκόμαστε στην περίοδο των Awards και στο κόκκινο χαλί πατούν οι celebrities πιο λαμπερές από ποτέ και με υπέροχα beauty looks. Παράλληλα είναι ένας ακόμη τρόπος να ανακαλύψουμε τις τάσεις μιας και είναι εκείνες που τις ακολουθούν ή τις δημιουργούν.

Και σε αυτό το σημείο θέλω να σου αποκαλύψω ένα hair trend που έρχεται κατευθείαν από τα 60’s και είναι οι Bardot bangs. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brigitte Bardot (@welovebbardot)

Οι εμβληματικές, μακριές αφέλειες της Brigitte Bardot τη δεκαετία που έκανε πάταγο στον παγκόσμιο κινηματογράφο. Lana del Rey, Julia Roberts και Selena Gomez είναι τρεις μόνο από τις celebrities που της υιοθέτησαν, καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jane Birkin Daily (@janebirkindaily)

Ξεκάθαρα εμπνευσμένες από την BB αλλά και την Jane Birkin στην 70’s εκδοχή τους είναι η λεπτομέρεια που θα μεταμορφώσει τα μακριά μαλλιά σου και θα τα αναβαθμίσει κάθε φορά που τα μαζεύεις σε updo ή αλογοουρά. 

Reuters 

Η Lana del Rey στα Grammy έγινε viral. Αγαπάει πολύ τα retro beauty looks και η εμφάνιση της στα βραβεία το αποδεικνύει. Συνδύασε τις πολύ μακριές της αφέλειες με ένα half-up με έξτρα όγκο στην κορυφή το οποίο στόλισε με μεγάλο, μαύρο φιόγκο που είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς.  

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serge Normant (@sergenormant)

Julia Roberts: Ο προσωπικός της hairstylist και στενός της φίλος Serge Normant θεωρεί ότι οι μακριές αφέλειες είναι ο ιδανικός τρόπος να αλλάξεις εντελώς το look χωρίς να προχωρήσεις σε δραματικές επιλογές που σημαίνει να κόψεις πολύ τα μαλλιά σου. Κι επειδή η Roberts παραμένει σταθερή στο μήκος εδώ και πολλά χρόνια, της πρότεινε το συγκεκριμένο twist και είχε δίκιο.

Reuters 

Selena Gomez: Πειραματίζεται συχνά με φράντζες και αφέλειες που τις ταιριάζουν πολύ και την ανανεώνουν.  Στη συγκεκριμένη εμφάνιση επιλέξει αφέλειες πιο κοντές στο κέντρο και πιο μακριές στα πλάγια που μπορεί άνετα να μετατρέψει σε curtain bangs. 

Κι αν αποφάσισες να κάνεις την αλλαγή μπορείς μαζί με τον κομμωτή σου να αποφασίσετε ποιο ακριβώς μήκος και ύφος θα έχουν οι δικές σου αφέλειες. Μπορείς να τις υιοθετήσεις ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σου μιας και μπορείς να τους δώσεις την τέλεια φόρμα απλά και μέσα σε λίγα λεπτά. Αρκεί να έχεις μια μεσαία στρογγυλή βούρτσα, αφρό χτενίσματος και hairspray για μέτριο κράτημα. Απλώνεις ελάχιστη ποσότητα αφρού σε νωπά μαλλιά. Τα στεγνώνεις καλά και χτενίζεις τις αφέλειες με φορά προς τα μέσα, χρησιμοποιώντας τη βούρτσα και το σεσουάρ στο ζεστό αέρα. Για περισσότερο όγκο “δουλεύεις” περισσότερο τα μαλλιά στη ρίζα. Τέλος, φιξάρεις με το hairspray ώστε να μείνουν στη θέση τους για ώρες. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164