Διονύσης Τσακνής: «’Ηθελα πάντα να κάνω καριέρα στην προσωπική μου ζωή» – Τα τρυφερά λόγια για τον εγγονό του

Ο Διονύσης Τσακνής κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός μίλησε στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την επαγγελματική του πορεία αλλά και για το βάρος που έδινε από πάντα στην προσωπική ζωή του.

«Η σύντροφός μου, τα 4 παιδιά μου και πλέον και ο εγγονός μου είναι το καταφύγιό μου. Ο γιος μου, Αναστάσης με έκανε παππού. Το τηλέφωνό μου είναι γεμάτο φωτογραφίες του εγγονού μου. Παλιότερα έλεγα για τους φίλους μου που είχαν εγγόνια ότι ήταν υπερβολικοί, μέχρι που το έπαθα. 

Ήθελα πάντα να κάνω καριέρα στην προσωπική μου ζωή και τώρα το πέτυχα. Να είσαι όμορφα, δημιουργικά στην προσωπική σου ζωή, ανεξάρτητα από τη δουλειά σου. Θεωρώ δυστυχείς τους ανθρώπους που λένε ότι η ζωή μου είναι η δουλειά μου. Δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις; Ωριμάζοντας πιστεύω ο κάθε άνθρωπος οφείλει να το αντιληφθεί. Να κάνει τη ζωή του όμορφη. Η δουλειά ομορφαίνει τη ζωή αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένας άνθρωπος θα πει ότι η δουλειά είναι η ζωή του. Πρέπει να είσαι πολύ δυστυχισμένος άνθρωπος» εξομολογήθηκε ο Διονύσης Τσακνής.

«Ο εγγονός μου είναι 1 έτους και 7 μηνών. Ο εγγονός μου με έμαθε να… βάζω πλυντήριο. Του αρέσει ο ήχος. Θα τον πουν Διονύση από μένα» αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδοποιός.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164