Γιορτή της Μητέρας: Τα πιο stylish ντουέτα μαμάς-κόρης!

H γιορτή της Μητέρας είναι σήμερα και ολες οι μαμάδες έχουν την τιμητική τους! Τις αγαπάμε, τις θαυμάζουμε και τους μοιάζουμε σε πολλά πράγματα. Όσο μεγαλώνεις θα βλέπεις στην προσωπικότητά σου ξεκάθαρα στοιχεία από εκείνη και σίγουρα θα ανακαλύπτεις σε πόσα πολλά μοιάζετε. Το στιλ λέει πολλά για σένα και για την προσωπικότητά σου. Σίγουρα διαμορφώνεται σε βάθος χρόνου, σε σχέση με τον τρόπο ζωής σου και τα ερεθίσματά σου, αλλά ένα μεγάλο μέρος του επηρεάζεται από την οικογένειά σου, τα βιώματά σου και το στιλ της μαμάς σου.Στο χώρο των celebrities βλέπουμε πολλές φορές μαμάδες και κόρες να έχουν σχεδόν ίδιο στιλ και να είναι εντυπωσιακό το πόσο μοιάζουν. Διαλέξαμε για σένα και σου ετοιμάσαμε ένα πλούσιο album με τις πιο στιλάτες μαμάδες και κόρες. Μετακινήσου προς τα κάτω για να τις δεις:

Κim Kardashian- Νorth West

Photo by Stefanie Keenan/Getty Images for Daily Front Row

Πλέον η North έχει άποψη για το στιλ της ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η Κim την εμπιστεύεται και την αφήνει να την  φωτογραφίζει. Η North έχει δηλώσει οτι θέλει να ασχοληθεί με τον κόσμο της μόδας και μάλιστα με 2 huge brands, να την περιμένουν!

Cindy Crawford- Kaia Gerber

Photo by Cindy Ord/Getty Images

H Kaia Gerber  ακολουθεί την μεγάλη καριέρα της μαμάς της στο χώρο του modeling ενώ φαίνεται να έχουν μία πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Οι δυο τους πάντως, εκτός από τα ίδια χαρακτηριστικά στο πρόσωπο, φαίνεται να έχουν και το ίδιο γούστο στα ρούχα, αφού προτιμούν τα σκούρα χρώματα στα ρούχα τους.

Yolanda, Gigi και Bella Hadid

Photo by Bryan Bedder/Getty Images for Lifetime

Tα δυο σούπερ μοντέλα πήραν πολλά από την μαμά τους και ένα από αυτά ήταν και η αίσθηση του στιλ. Η Γιολάντα Χαντίντ άλλωστε, ήταν και αυτή διάσημο μοντέλο στα νιάτα της και φαίνεται πως πέρασε την αγάπη της για την μόδα και στις δυο κόρες της.Τόσο η Gigi όσο και η Bella έχουν ένα δικό τους προσωπικό στιλ που ξεχωρίζει και εμπνέει.

Vanessa Paradis -Lily Rose Depp

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

Moύσες του οίκου Chanel και βεβαίως αγαπημένες του αείμνηστου Karl Lagerfeld, η Vanessa δείχνει να έχει μεταδώσει στην Lily το ταλέντο της στον κινηματογράφο αλλά περιμένουν να δούμε αν τραγουδάει το ίδιο καλά με την μαμά της

Kate Moss -Lila Moss

Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

H Lila κληρονόμησε σίγουρα από την μαμά της την άνεση της στο φακό, εφόσον είναι πάντα πολύ άνετη όταν ποζάρει. Έχει ξεκινήσει την καριέρα της στο modeling, έκανε πρόσφατα το πρώτο της εξώφυλλο στην Vogue και την πρώτη της red carpet εμφάνιση στο Met Gala. Λατρεύει και αυτή το boho style που έχει η Kate, αλλά μέχρι τώρα είναι πολύ ήρεμη στην προσωπική της ζωή κάτι που δεν είχε η μαμά της.

Demi Moore- Scout Willis

Photo by Christian Vierig/GC Images

Η Demi Moore και η κόρη της Scout Willis, λατρεύουν την μόδα και έχουν μια εμφάνιση που μοιάζουν περισσότερο με αδερφές, παρά με γυναίκες που χωρίζονται από μια γενιά. Έχουν φοβερό στιλ, με αγάπη στο minimal σοφιστικέ ύφος, στα tailored παντελόνια και τα blazer. H Scout ακολουθεί τα βήματα των γονιών της στην ψυχαγωγία, κυκλοφορώντας πρόσφατα ένα νέο της τραγούδι, φαίνεται πως μέρα με τη μέρα μοιάζει όλο και πιο πολύ στην ταλαντούχα ηθοποιό στο στιλ.

Lisa Bonet -Zoe Kravitz

Photo by Amy Sussman/Getty Images

H  Zoe Kravitz είχε δηλώσει παλαιότερα ότι ντρεπόταν λίγο, για το στιλ των γονιών της, αλλά τώρα ομολογεί ότι κλέβει τα ρούχα τους. Η Lisa Βοnet είναι από τις πιο cool φιγούρες των 90ς και η Zoe ακολουθεί το ύφος της μαμάς της, ποζάροντας cool στις Saint Laurent καμπάνιες που πρωταγωνιστεί.

 Robin Wright- Dylan Penn

Photo by Rob Latour/Variety/Penske Media via Getty Images

H Robin Wright είναι από τις γυναίκες που θαυμάζουμε για το cool στιλ της και φαίνεται ότι και η κόρη της Dylan έχει κληρονομήσει αυτή την έμφυτη κοψμόττηα της μαμάς κάνοντας ήδη αίσθηση με τις εμφανίσεις της.

Kylie Jenner- Stormi

Photo by MEGA/GC Images

H μικρή Stormi ακολουθεί πλέον την μαμά της σε fashion events και λατρεύουμε να τις βλέπουμε μαζί σε matchy matchy σύνολα. Είμαστε σίγουρες ότι η μικρή θα ακολουθήσει την fashionable αίσθηση της Kylie Jenner και θα μας απασχολήσεις με το στιλ της και στο μέλλον.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164