Meghan Markle: 72 ώρες στην Νιγηρία με τέλειο στιλ!

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ πραγματοποίησαν μια «βασιλική περιοδεία» – αυτή τη φορά με τους δικούς τους όρους. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Νιγηρία για μια επίσκεψη 72 ωρών και βεβαίως τα φλας έκλεψε η Meghan Markle με τα στιλ της. Τα σύνολα της ήταν φοβερά και αξίζει να τα δούμε πιο προσεκτικά:

Ξεκινάμε με ένα  sleeveless μεταξωτό φόρεμα σε maxi γραμμή απο την σχεδιάστρια Heidi Merrick  σε nude απόχρωης. H Markle πολύ σωστά το συνδύσε με ένα χρυσά κοσμήματα Cartier ρολόι και vintage Lanvin σκουλαρίκια.

Photo by Andrew Esiebo/Getty Images for The Archewell Foundation

Συνεχίζουμε με τον αγαπημένο της οίκο και ένα λευκό talilored Altuzarra, όπου η Markle φόρεσε με   suede Manolo Blahnik pumps.

REUTERS/Akintunde Akinleye

Η Markle  συνδύασε για ένα αγώνα που παρακολούθησε μαζί με τον Harry ένα Johanna Ortiz φόρεμα σε exotic μοτίβο και υπέροχα σανδάλια.

Photo by Andrew Esiebo/Getty Images for The Archewell Foundation

Για το επόμενο event η Markle επέλεξε ένα λευκό strapless φόρεμα, St. Agni που συνδύασε με vintage Dior earrings, nude Aquazzura heels και κόσμημα που ανήκε στην Princess Diana.

REUTERS/Marvellous Durowaiye

Στην συνέχεια την είδαμε με ένα κόκκινο Orire φόρεμα που είχε βλάν και Aquazzura κλασικές γόβες.

REUTERS/Akintunde Akinleye

Όταν το ζευγάρι έφτασε στο  Lagos, η Markle φόρεσε μία φούστα παρεό φτιαγμένη στην Νιγηρία, που συνδύασε με πουκάμισο Carolina Herrera και metallic πέδιλα Burberry Prorsum.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tlife.gr (@tlifegr)

Τέλος μας  εντυπωσίασε με κίτρινο maxi φόρεμα Carolina Herrera!

Φωτογραφίες Reuters/ Getty

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164