Φώτης Σεργουλόπουλος: Η αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου – «Δημιουργήθηκε τότε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα»

Ο Ζερόμ Καλούτα και ο Θανάσης Αλευράς, οι δυο σχολιαστές της φετινής Eurovision βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 13/5 καλεσμένοι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μέσα σε όλα, ρωτήθηκαν από τον Φώτη Σεργουλόπουλο και για τον λόγο που πολλοί τους χαρακτήρισαν αδιάβαστους.

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε αδιάβαστοι. Ο άλλος τρόπος είναι ένας άλλος τρόπος. Μπορεί να μην σου αρέσει, τι να κάνουμε;», τόνισε ο Ζερόμ Καλούτα.

«Όχι, μπορεί να ήταν επειδή είπα εγώ «ψηφίστε την Ιταλία» στον Ημιτελικό… ενώ είναι στις Big5 και περνάει κατευθείαν στον Τελικό. Σου κολλάει το μυαλό», πρόσθεσε ο Θανάσης Αλευράς.

Αυτό στάθηκε η αφορμή για να κάνει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μια αναφορά στη Μαρία Μπακοδήμου.

«Σου κολλάει το μυαλό. Να μη θυμηθώ… τότε που κόντεψα να τρελαθώ. Ένα λάθος του σχολιαστή στη Eurovision μπορεί να στοιχίσει και όλη του τη μετάδοση», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος θυμήθηκε ένα αντίστοιχο περιστατικό με τη Μαρία Μπακοδήμου από την εκφώνηση του διαγωνισμού το 2007.

«Και το λέω εγώ που στη δική μας μετάδοση το 2007 η Μαρία (Μπακοδήμου) είπε «Μακεδονία» μία χώρα που δεν λεγόταν «Μακεδονία». Δημιουργήθηκε ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα, για το οποίο δεν την έχει «ξεπλύνει» ακόμα… με πολιτικές διαστάσεις», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164