Γιώργος Λιάγκας για Tv Queen: «Το να παίρνεις και να ευτελίζεις ανθρώπους είναι κακή τηλεόραση»

Στα όσα γίνονται και λέγονται στο σπίτι του Tv Queen με τις υποψήφιες παρουσιάστριες αναφέρθηκαν στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 15 Μαΐου.

«Αυτό το σόου ή μάλλον… δεν κρύβει έναν βαθύ σεξισμό. Έχει πάρει τις γυναίκες, ως συνήθως, που δέχονται ερωτήσεις για να βγαίνουν χαζές… Αυτό το παιχνίδι που βλέπω εγώ κρύβει έναν βαθύ σεξισμό» είπε αρχικά η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος τόνισε: «Για εμένα δεν κρύβει κανένα σεξισμό αλλά κρύβει ρατσισμό. Παίρνει κάποιους ανθρώπους και θέλει να δείξει στην ουσία ότι είναι αμόρφωτοι και τους κοροϊδεύουμε. Βγαίνουν αυτά τα παιδιά και λένε ότι αύριο θα με ξεφτιλίσουν οι εκπομπές κι εγώ δε φταίω σε τίποτα. Αυτό είναι κακή τηλεόραση. Το να παίρνεις και να ευτελίζεις ανθρώπους είναι κακή τηλεόραση. Όμως αυτό είναι το κόνσεπτ κι αυτό περιμέναμε να δούμε».

«Πίστεψε ποτέ έστω και ένας Έλληνας ή οι πέντε κριτές που πήγαν εκεί επειδή δεν είχαν άλλες προτάσεις, πίστεψε κανείς πραγματικά ότι θα βγει από εκεί νέα παρουσιάστρια;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164