Ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τη σύζυγό του, Χριστίνα Ιορδανίδου: «H γέννησή της ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός για την Ελλάδα»

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» με τη Τζένη Θεωνά.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας, τα δίδυμα που απέκτησαν με την Χριστίνα Ιορδανίδου αλλά και τα παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του.

«Τα πρώτα μου παιδιά τα έκανα στα 29, είχα ορμή, δύναμη. Με τα δεύτερα έχω περισσότερη ψυχραιμία, υπομονή και λίγο περισσότερο χρόνο. Τώρα έχω ωριμότητα να αντιμετωπίσω τα πράγματα», ανέφερε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Για τον ερχομό των παιδιών του: «Τα δίδυμα έχουν το εξής: αν ξυπνήσει το ένα ξυπνάει και το άλλο. Δεν υπάρχει βάρδια.

Κάποια στιγμή τα είχαμε χωρίσει, πήρε ο ένας το ένα μωρό, ο ένας το άλλο για να κοιμηθούμε. Θα τα ονομάσουμε Απόστολο και Στελίνα από τους γονείς μας. Αυτό που με συγκίνησε πιο πολύ από όλα ήταν πόσο πολλή αγάπη θα έχουν τα μεγάλα παιδιά στα μικρά», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Τέλος ο δημοσιογράφος ανέφερε για τη σύζυγό του: «H γέννηση της Χριστίνας ήταν κοσμοϊστορικό γεγονός για την Ελλάδα, ήταν το πρώτο παιδί του σωλήνα. Δυστυχώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και δεν μπορούσε να κάνει παιδιά με φυσιολογικό τρόπο και κάναμε κι εμείς εξωσωματική», είπε ο Γιώργος Γρηγοριάδης για τα δίδυμα που απέκτησαν με την Χριστίνα Ιορδανίδου.

Δες επίσης: Γιώργος Γρηγοριάδης – Χριστίνα Ιορδανίδου: Βάφτισαν τα δίδυμα παιδιά τους – Φωτογραφίες TLIFE

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164