Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν είναι ανάγκη ο Νίκος Μάνεσης να μπαίνει σε τέτοιες κόντρες, δίνει πάτημα»

Σε πινγκ πονγκ δηλώσεων έχει εξελιχθεί η «κόντρα του Νίκου Μάνεση με τον Γιώργο Λιάγκα, με αφορμή τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής για τα νούμερα τηλεθέασης του πρώτου.

Ο Νίκος Μάνεσης, την Κυριακή 19/5 μέσα από την εκπομπή του, σε νέες δηλώσεις που έκανε είπε πως δεν εκτιμάει τον Γιώργο Λιάγκα, ωστόσο τον θεωρεί πιο έξυπνο από τον ίδιο.

Το εν λόγω απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day την Δευτέρα 20/5, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τονίζει πως ο Νίκος Μάνεσης δεν θα έπρεπε να εμπλακεί σε όλη αυτή την υπόθεση.

«Με όλο το σεβασμό, θέλω να πω ότι δεν είναι ανάγκη ο Νίκος Μάνεσης να μπαίνει σε τέτοιες κόντρες. Δεν το έχει ανάγκη ούτε ως προσωπικότητα, ούτε ως παρουσιαστής, ούτε ως άνθρωπος. Δίνει πάτημα ενώ το περιεχόμενο της εκπομπής του δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό. Είναι ωραία η ειλικρίνεια και μακάρι όταν σε ρωτάνε να έχεις τα κότσια να την πεις. Εγώ θεωρώ ότι δεν έχει ανάγκη ο Νίκος Μάνεσης, με αυτή την πορεία που έχει να μπαίνει σε μια τέτοια κόντρα και να είναι τώρα νούμερο ένα είδηση και να παίζει σε όλα τα site», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164