Κώστας Νικούλι για τη σύντροφό του: «Είναι καλό που είμαστε στην ίδια δουλειά, βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ»

Στην εκπομπή «Ελένη» βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Νικούλι τη Δευτέρα 20/5. Σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Ελένη Μενεγάκη, ο νεαρός ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σειρά «Η Παραλία» που πρωταγωνιστεί, για τα μελλοντικά του σχέδια αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν θα συνεχίσω τη δεύτερη σεζόν στη σειρά, Η παραλία. Έχω άλλα πράγματα που τρέχουν για την επόμενη σεζόν», είπε αρχικά ο Κώστας Νικούλι και συνέχισε: «Έβλεπα ότι αυτή η ταχύτητα με φθείρει και δεν με αφήνει να απολαύσω άλλα πράγματα. Ισχύει και με την τηλεόραση και με το θέατρο. Ο βασικότερος λόγος ήταν να βρω το κέντρο μου, να απολαύσω τη ζωή. Από εκεί και πέρα, προέκυψαν επαγγελματικές επιλογές που ήταν προτεραιότητες. Όταν υπάρχει εσωτερική ηρεμία μπορεί να υπάρξει και επιλογή στα επαγγελματικά! Το θέμα είναι ότι από το ποιόν της δουλειάς που θα κάνεις, από εκεί θα υπάρξει συνέχεια ή όχι. Αν δώσεις προσοχή σε ένα πρότζεκτ, από εκεί έρχεται και η συνέχεια. Μέχρι τώρα με έχει πάει πολύ καλά».

Όσον αφορά στα μελλοντικά του σχέδια και τη σειρά που θα συμμετέχει στο Mega, ο Κώστας Νικούλι ανέφερε: «Είναι η τηλεοπτική μεταφορά του διηγήματος Ο Κατάδικος που ονομάζεται Οι Αθώοι. Είναι σε σκηνοθεσία του κ. Κουτελιδάκη και το σενάριο είναι της Ελένης Ζιώγα. Είναι ένα πρότζεκτ 16 επεισοδίων, θα ξεκινήσουμε γυρίσματα αρχές Ιουλίου οπότε θα πάρει 9 μήνες γύρισμα».

«Υπάρχει ένας βασικός στόχος. Να είμαι υγιής σωματικά και ψυχικά, να απολαμβάνω τη ζωή μου. Πολλές φορές πιεζόμαστε με βάση αυτό που τρέχει εκείνη την περίοδο. Πολλές φορές δεν έχουμε τον έλεγχο πάνω σε αυτό και εκεί έρχεται η πίεση και η αίσθηση του δεν περνάω καλά. Δεν ήταν ότι ήταν μαύρη η ζωή μου αλλά κατάλαβα ότι δεν είμαι παραγωγικός με αυτόν τον τρόπο. Εντόπισα τι είναι αυτό που με δυσκολεύει και προσπάθησα να το αλλάξω. Να κάνω αυτό που θέλω, χωρίς να λέω “ναι” σε κάτι που θέλει ο άλλος. Είμαστε μιμητικά όντα, οπότε τα άγχη, τις δυσκολίες που βλέπουμε από τους γονείς μας, ξέρουμε ότι αυτή είναι η λειτουργία για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες της ζωής. Χωρίς το ρίσκο δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε τίποτα. Με αυτόν τον τρόπο βάζουμε κάποιους στόχους. Αν είμαι εγώ καλά, τα πράγματα έρχονται καλά σε όλους τους τομείς», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Ο Κώστας Νικούλι αναφέρθηκε και στην σχέση του με την Κατερίνα Μαούτσου, λέγοντας: «Είναι καλό που είμαστε στην ίδια δουλειά, μπορώ να επικοινωνήσω ανησυχίες και δυσκολίες. Βρήκα έναν άνθρωπο να επικοινωνώ, είμαστε 4,5 χρόνια μαζί. Για εμένα είναι δώρο που έχω έναν άνθρωπο που εκτιμά».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164