Περικλής Κονδυλάτος για Μαρίνα Σάττι: «Χασμουριέται γιατί διαφωνεί, το τραγούδι δεν είναι χώρος για ακτιβισμό»

Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό».

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, μεταξύ άλλων, σχολίασε τη Eurovision, τη Μαρίνα Σάττι, αλλά και τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από τη Μαρία Αντωνά.

«Δεν γίνεται να βλέπουμε ότι η Eurovision έχει γίνει πλατφόρμα για να κυνηγήσει κάποιος τα δικαιώματά του. Η μια χασμουριέται γιατί θέλει να δείξει ότι διαφωνεί με αυτή που μιλάει, ο άλλος θέλει να κάνει σατανιστική τελετή, ο άλλος θέλει να διαδηλώσει ότι δεν έχει φύλο. Το τραγούδι δεν είναι ο χώρος για ακτιβισμό. Ο καθένας ας κάνει ότι θέλει, αλλά γιατί πρέπει να μου το πεις την ώρα της δουλειάς σου;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Όσον αφορά τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά, ο Περικλής Κονδυλάτος σχολίασε: «Νόμιζα ότι είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και μπορεί και να είναι, μπορεί να τα ξαναβρούν τα παιδιά. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, το σύμπαν τους προορίζει για κάτι καλύτερο. Οι άντρες μπορεί να κάνουν και την κοτσουκέλα τους κάποιες φορές, αλλά οι γυναίκες πρέπει να τα παραβλέπετε. Όταν υπάρχει αγάπη, τα παραμερίζεις όλα». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164