Δημήτρης Φιλιππίδης: Δεύτερη θέση στα θεατρικά βραβεία για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη – «Η οικογένειά του δεν φταίει πουθενά»

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε στα φετινά βραβεία «Μελίνα Μερκούρη» και «Δημήτρης Χορν» ο Δημήτρης Φιλιππίδης, ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται ενεργός στον χώρο της υποκριτικής – Δες ΕΔΩ τους νικητές βραβείων Χορν

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα o Δημήτρης Φιλιππίδης μίλησε για την υποψηφιότητά του, το θέατρο αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε σε τηλεοπτική σειρά.

«Έτσι είναι η διαδικασία, δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα, ούτε μπορώ να κρυφτώ. Θα ήθελα να είμαι κι εγώ ένας από τους νικητές. Είναι αρκετά τιμητικό μόνο που είσαι υποψήφιος, σου δίνει μεγάλη χαρά», είπε για τα  θεατρικά βραβεία.

Ο Δημήτρης Φιλιππίδης φέτος θα παίζει στην «Κατά φαντασία ασθενής»

«Είναι μεγάλη χαρά, αν και δεν είμαι πολλά χρόνια στο χώρο, έχω συναντήσει εξαίρετους συναδέλφους. Συνομιλώ με μεγαλύτερους και καταξιωμένους ηθοποιούς», σχολίασε ο Δημήτρης Φιλιππίδης.

Μετά την προβολή των δηλώσεων η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Tο παιδί ήταν ευγενέστατο και ευχαριστώ και τη δημοσιογράφο που δεν ρώτησε τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μπράβο, έτσι έπρεπε γιατί ήταν μια βραδιά για τον Δημήτρη, το παιδί είναι αυτόφωτο και επειδή στα social media διαβάζω πάρα πολλά σχόλια, παρακαλώ πολύ, όταν ένας άνθρωπος εμπλέκεται σε μια δικαστική διαμάχη, η οικογένειά του δεν φταίει πουθενά. Αυτό το παιδί έχει κρατήσει μια άψογη στάση», είπε η παρουσιάστρια του Alpha.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164