Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Ο άντρας δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και η σχέση με τη Δούκισσα Νομικού

Η 29η Μαΐου 2024 θα μείνει στην ιστορία ως η βραδιά που ο Ολυμπιακός έγραψε την πιο χρυσή σελίδα του, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να έχει μεγάλο μερίδιο από την ανεπανάληπτη επιτυχία. 

Η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε μόλις 5′ πριν από το τέλος της παράτασης να βρει δίχτυα με τον Ελ Κααμπί και να σκορπίσει ρίγη συγκίνησης και χαράς στους εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς του. 

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο τιμόνι, ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά όχι έναν αλλά δυο ευρωπαϊκούς τίτλους στο ποδόσφαιρο.

Στο πλευρό του υπάρχει φυσικά ακόμη ένας ισχυρός άνδρας του ποδοσφαίρου, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, έχοντας κληρονομήσει τα γονίδια και την αγάπη για το άθλημα από τον σπουδαίο πατέρα του, Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υπήρξε Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής και μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς ως επίτιμος πρόεδρος. Παντρεύτηκε δυο φορές, ενώ από τον πρώτο του γάμο με την Αρετή Αργυροπούλου απέκτησε τον πρώτο του γιο, Θεόδωρο, ενώ από τον δεύτερο γάμο του με την Ελένη Κόκκαλη, τον Δημήτρη Θεοδωρίδη, σύζυγο της Δούκισσας Νομικού.

 Με τη Δούκισσα Νομικού και τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη στην κηδεία του πατέρα τους

 

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης θεωρείται ένα από τα πιο υψηλά διοικητικά μέλη του διεθνούς ποδοσφαίρου. Διορίστηκε τον Μάρτιο του 2016 προσωρινός Γενικός Γραμματέας της UEFA, ως αντικαταστάτης του Gianni Infantino και μονιμοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο. Πριν γίνει Γενικός Γραμματέας, ήταν Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της UEFA.

Ο 59χρονος έχει γεννηθεί σε ένα περιβάλλον με έντονες ποδοσφαιρικές παραστάσεις, ως πρωτότοκος γιος του θρύλου του Ολυμπιακού και μετέπειτα διοικητικό στέλεχος της ομάδας του Πειραιά, Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης δεν θα μπορούσε να μην αγαπήσει και εκείνος το ποδόσφαιρο.

Ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης, πήρε πτυχίο στο τμήμα μάρκετινγκ του Πανεπιστημίου της Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ήταν συμμαθητής με τον, αργότερα πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο στη Σχολή Μωραϊτη και αποτέλεσε αποτέλεσε μέλος της περίφημης ομάδας πρωτοπορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου που προσπάθησε να αλλάξει τον ποδοσφαιρικό χάρτη το 2007 με τη δημιουργία της Super League, παρέα με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Πέτρο Κόκκαλη, Ντέμη Νικολαϊδη, Κώστα Πηλαδάκη, Πατρίκ Κομνηνό και Τάκη Κανελλόπουλο.

«Πάντα θέλω να κρατάω τη ρομαντική πλευρά του ποδοσφαίρου. Ένας από τους μεγάλους και δύσκολους στόχους για όλους μας είναι αυτός. Το όσο το δυνατόν καλύτερο πάντρεμα. Να μη χάσει το ρομαντικό κομμάτι του και να διατηρήσει τους ρυθμούς ανάπτυξης και τη δημοφιλία του», είχε πει σε συνέντευξή του στο «Βήμα».

Η Δούκισσα Νομικού, η οποία έχει παντρευτεί τον ετεροθαλή αδελφό του, Δημήτρη «τίμησε» τον Σάββα Θεοδωρίδη ανεβάζοντας φωτογραφίες του γιου της, με μπλούζα του Ολυμπιακού που έγραφε το όνομα – του ίδιου και του παππού του.

«Πήραμε το Ευρωπαϊκό.  Και το είδε και ο …Σάββας Θεοδωρίδης. Μπράβο!» έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν τέσσερα χρόνια, είχε δώσει το παρών στον γάμο του δεύτερου γιου του, Δημήτρη με την Δούκισσα Νομικού στην Μύκονο.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164