Ξεσπά η Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω δυο παιδιά τα οποία οφείλω και θέλω να τα προστατέψω»

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στον Alpha Κύπρου σχολιάζοντας όσα αναπαράγονται κατά καιρούς γύρω από την προσωπική της ζωή. 

Όπως τόνισε η γνωστή τραγουδίστρια έχει κινηθεί νομικά στο παρελθόν στην προσπάθειά της να αποκαταστήσει την αλήθεια, αφού δεν ήθελε σε καμία περίπτωση τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή να επηρεάσουν τα παιδιά της. 

«Μερικές φορές όμως η φαντασία οργιάζει πραγματικά. Έχουν γραφτεί για σχέσεις που δεν υπήρχαν και αυτό είναι κάτι που με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Το πιο ακραίο ήταν ότι υπήρχε μια σχέση, με λεπτομέρειες κιόλας, με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όμως, είχαν γράψει με πάσα λεπτομέρεια για τη σχέση μας», ανέφερε η Αγγελική Ηλιάδη.

Ενώ πρόσθεσε: «Εμένα με ενοχλεί όταν μιλάνε οι άλλοι για μένα διότι εγώ μιλάω σπάνια. Μιλάω όταν πρέπει να μιλήσω, όταν έχω να πω κάτι για τη δουλειά μου και όταν πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους.

Έχω δυο παιδιά τα οποία οφείλω και θέλω να τα προστατέψω. Βεβαίως πολλές φορές έχω κινηθεί νομικά, έχουν ζητηθεί συγνώμες και τα λοιπά. Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν όρια, όταν δεν έχουν όρια εμένα με ενοχλεί», είπε η Αγγελική Ηλιάδη στον Alpha Κύπρου. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164