Σύνθια Σάπικα: «Με διέλυσε μια πρωινή εκπομπή δείχνοντας να κόβω τα μαλλιά μου, την άλλη μέρα με κάλεσαν»

Η δημοσιογράφος Σύνθια Σάπικα μίλησε στην Τζένη Θεωνά και στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κίνησή της να κόψει on air τα μαλλιά μετά την άγρια δολοφονία της νεαρής Μάχσα στο Ιράν και στους αγώνες που δίνουν οι γυναίκες στην χώρα της Μέσης Ανατολής.

«Αυτό το είχα συζητήσει με τα παιδιά μου, τους το είχα πει και με είχαν ενθαρρύνει. Το θεωρούσα αδιανόητο να μην το κάνω με όλο αυτό που γινόταν με την Μαχσά Αμινί. Δέχθηκα πάρα πολλά θετικά μηνύματα για αυτό που έκανα», ανέφερε αρχικά η Σύνθια Σάπικα.

Όσο για τις αντιδράσεις που ακολούθησαν: «Μηνύματα ότι τους συγκίνησε, τους άγγιξε και τα λοιπά. Υπήρχαν βέβαια και εκείνοι οι οποίοι σχολίασαν εάν έκοψα πολύ τα μαλλιά μου ή εάν έκοψα λίγο τα μαλλιά μου. Μέσα σε αυτούς και μια τηλεοπτική εκπομπή, πρωινή η οποία με διέλυσε ένα πρωί δείχνοντας με να τα κόβω και να συζητούν εάν έκοψα λίγο ή πολύ τα μαλλιά μου. Και την άλλη μέρα, αφού με τσάκισαν στην κριτική, με κάλεσαν και στην εκπομπή τους», εξομολογήθηκε η δημοσιογράφος.

«Εννοείται ότι δεν πήγα αλλά τους είπα, την ώρα που θα πήγαινα, να δείξουν αυτή την κοπέλα, την Μαχσά Αμινί για να καταλάβει ο κόσμος γιατί έκοψα τα μαλλιά μου. Το θέμα δεν ήταν ποιος κόβει τα μαλλιά, το θέμα ήταν να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος», ξεκαθάρισε η Σύνθια Σάπικα στη συνέντευξή της. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164