Κυριάκος Μητσοτάκης για Μαρέβα Γκραμπόφσκι: «Δόξα τω Θεό είμαστε πολύ καλά μετά την περίοδο του χωρισμού»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία εφ` όλης της ύλης συνέντευξη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο Happy Day λίγο πριν τις Ευρωεκλογές μίλησε για τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα παιδιά τους. Πώς περνούν τον χρόνο τους όταν είναι οι δυο τους;

«Μας αρέσει να βγούμε οι δυο μας να φάμε. Έρχεται ο κόσμος και μάς μιλάει. Αναγνωρίζουμε από τη στιγμή που θα βγούμε από το σπίτι μας δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ δημόσιας και ιδιωτικής ζωής. Όταν έρθει κάποιος σε ένα εστιατόριο και με πλησιάσει και μου πει το παράπονό του, οφείλω να τον ακούσω» ανέφερε αρχικά ο πρωθυπουργός.

«Μας αρέσει να καθόμαστε και σπίτι, κάνουμε ποδήλατο και μαζί. Περπατάμε μαζί και παίζουμε τένις. Θα τσακωθούμε για πολύ μικρά πράγματα, όπως οποιοδήποτε ζευγάρι. Η Μαρέβα είναι η φωνή που με κρατάει γειωμένο. Μου ασκεί συχνά αυστηρή κριτική και μερικές φορές -επειδή δεν είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την κριτική πάρα πολύ καλά- τυχαίνει να είμαι λίγο ευέξαπτος, αλλά πάντα ακούω αυτό που έχει να μου πει» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Για να μπορέσει ένα ζευγάρι να κρατήσει τη σχέση του -κι εμείς έχουμε περάσει από 40 κύματα και δεν το κρύψαμε ποτέ. Να χτυπήσω ξύλο, είμαστε πάρα πολύ καλά και χαιρόμαστε τα παιδιά μας που μεγαλώνουμε και προχωράνε στη ζωή τους. Περνάμε ωραία, καλά μαζί, χαιρόμαστε ο ένας τον άλλον» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ακόμη, ο πρωθυπουργός εξομολογήθηκε ότι συζητά με τα παιδιά του για την προσωπική τους ζωή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164