Πάνος Μουζουράκης σε Άννα Δρούζα: «Έχω γίνει συντηρητικός, δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όσα δε λέμε» με την Άννα Δρούζα βρέθηκε ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής, αλλά και για τη φιλοσοφία του για τη ζωή.

Ταγμένος στη φωτεινή, αισιόδοξη πλευρά της ζωής, ισορροπεί πάνω στις αντιθέσεις του: από το underground στο mainstream, από τις συνεργασίες με τον Σαββόπουλο μέχρι τα μουσικά reality κι από τους βαθιά εξομολογητικούς στίχους του μέχρι την ιδιόρρυθμη σχέση που έχει με τα media.

«Δεν μου αρέσει η έλλειψη ψυχραιμίας και υπομονής που έχω, οι αντιδράσεις μου όταν δεν συνεννοούμαι και κάποιες ανατροπές που κάνω. Όλα άρχισαν από ένα όνειρο που δεν το πίστευα κιόλας, αλλά τελικά η ζωή είναι» είπε στη συνέχεια. Ποια είναι η σχέση του με τα χρήματα;

«Ποιος άνθρωπος δεν θέλει περισσότερη άνεση; Δεν ήταν αυτοσκοπός μου το χρήμα, γιατί οτιδήποτε επιθυμείς είναι σκλάβος του. Αλλά δεν ήθελα ο μπακάλης να μου ζητάει χρήματα…».

Για τη φιλοσοφία που διέπει τη ζωή του, ο Πάνος Μουζουράκης σημείωσε: «Νομίζω ότι έχω γίνει συντηρητικός. Όταν διάβασα για το Nemo στη Eurovision. Εκεί είπα “α, προσπαθούν να…”. Δεν είμαι αντίθετος στη σεξουαλική απελευθέρωση. Όταν το σύστημα στηρίζει κάτι, εγώ αρχίζω και υποψιάζομαι ότι για να γίνεται αυτό το πράγμα κάποιον συμφέρει και δεν είναι για το καλό της ανθρωπότητας, γιατί είμαι αντισυστημικός».

«Όταν τα παντελόνια ήταν σκισμένα επειδή υπήρχε μία εργατική τάξη που δεν μπορούσε να αγοράσει δεύτερο παντελόνι και αυτό το σκισμένο παντελόνι αντιπροσώπευε κάτι, όταν η επανάσταση γίνεται μόδα, έσκισε τα παντελόνια και στα πουλούσε ακόμη πιο ακριβά. Και ξαφνικά όλοι γίνονται woke… νομίζεις ότι… γιατί η μόδα ξεπερνιέται αλλά η επανάσταση πιο δύσκολα καταπνίγεται» ανέφερε μέσα σε όλα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164