Κώστας Φραγκολιάς: Τι έλεγε μία εβδομάδα πριν για τη Μαρία Αντωνά και την ιδιαίτερη… προσέγγιση που είχε δεχτεί

Πριν από λίγες ημέρες, ο Κώστας Φραγκολιάς είχε μιλήσει για μία πολύ ωραία προσέγγιση που είχε δεχτεί η Μαρία Αντωνά από κύριο που βλέπει καθημερινά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day.

Ειδικότερα, ο Κώστας Φραγκολιάς είχε μιλήσει για τη Μαρία Αντωνά, λέγοντας πως αν βγει κάτι που την αφορά, θα γίνει χαμός. «Αν κάτι έτσι που θα βγει, θα γίνει χαμός! Γενικότερα το λέω» είχε πει το μοντέλο, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να τον ρωτά αν αυτό αφορά στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Μία προσέγγιση που έχει… Ο άνθρωπος που τη προσέγγισε, μέσω της πράξης που το έκανε, γιατί μας βλέπει κι εσύ είσαι αγαπημένη του, τον εκτίμησα πάρα πολύ» είχε προσθέσει χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες.

Σήμερα, η φωτογραφία που δείχνει τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Σου θυμίζουμε, ότι ο Κώστας Φραγκολιάς επρόκειτο να είναι ένας από τους κουμπάρους της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη στον γάμο τους, ωστόσο μετά τον χωρισμό τους συνέχισε να κάνει παρέα με τη ραδιοφωνική παραγωγό και «έκοψε» με τον ποδοσφαιριστή, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164