Το αυτοκίνητο των ονείρων σου είναι μια έξυπνη κίνηση με λίγα κλικς μακριά!

Η γρήγορη και ασφαλής μετακίνηση είναι πλέον απαραίτητη, καθώς οι απαιτήσεις της καθημερινότητας αυξάνονται συνεχώς. Εδώ είναι που έρχεται στη ζωή σου η Avis για να την κάνει πιο εύκολη, με τις υπηρεσίες Mobility που προσφέρει.

Αν σκέφτεσαι τη χρονοβόρα διαδικασία που συνήθως χρειάζεται για να αποκτήσεις ένα αυτοκίνητο με leasing, μέσα από το ανανεωμένο myavis.gr όλα αυτά γίνονται γρήγορα και εύκολα, είτε είσαι επαγγελματίας είτε ιδιώτης. Χωρίς φυσική παρουσία και με μόλις 4 βήματα αποκτάς το ολοκαίνουριο αυτοκίνητο σου από το Avis Easy Leasing. Πώς ακριβώς γίνεται αυτό;

Βήμα 1: Επιλέγεις αυτοκίνητο

Βήμα 2: Δημιουργείς λογαριασμό στο myavis.gr

Βήμα 3: Υποβάλεις τα απαραίτητα δικαιολογητικά και έγγραφα

Βήμα 4: Υπογράφεις και πληρώνεις

Με το Avis Easy Leasing θα συνδέσεις το αυτοκίνητό σου με όμορφες εμπειρίες, ταξίδια και εκδρομές και όχι με υποχρεώσεις και δεσμεύσεις. Με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα μικρότερο από τη δόση ενός δανείου, μπορείς τώρα να απολαύσεις το αυτοκίνητο των ονείρων σου –καθώς η Avis αναλαμβάνει όλα τα έξοδα της χρήσης– ενώ με τη λήξη του συμβολαίου μπορείς να εξαγοράσεις το αυτοκίνητο.

Πλέον, το Avis leasing είναι ο πιο βολικός και χρηστικός τρόπος για να αποκτήσεις αυτοκίνητο, καθώς σου προσφέρει ευελιξία αλλά και ασφάλεια, αφού με την Avis έχεις –μεταξύ άλλων– πλεονεκτήματα όπως πλήρης ασφαλιστική κάλυψη, κάλυψη έκτακτων εξόδων, πλήρης κάλυψη service και αλλαγής ελαστικών, οδική βοήθεια, αυτοκίνητο αντικατάστασης, υπηρεσία Pick Up & Delivery, δυνατότητα διαχείρισης του αυτοκινήτου από το My Avis App και πολλά ακόμα.

Αν, λοιπόν, ψάχνεις τον ιδανικό συνοδοιπόρο σε κάθε σου διαδρομή, δεν έχεις παρά να μπεις στο myavis.gr και να βρεις όλα τα παραπάνω, καθώς και πολλά ακόμα.

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164