Χρύσα Κατσαρίνη: «Πριν έξι ημέρες διαγνώστηκα με διάσπαση προσοχής, είχα τα συμπτώματα»

Η γνωστή κωμικός, Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 4/6 καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μέσα σε όλα, αποκάλυψε ότι μόλις έξι μέρες πριν διαγνώστηκε με διάσπαση προσοχής.

Ο λόγος που αποφάσισε να πάει τώρα να το ψάξει ήταν γιατί τα συμπτώματα είχαν αρχίσει να γίνονται πιο έντονα σε σημείο που να τη δυσκολεύουν.

«Πριν έξι μέρες διαγνώστηκα με διάσπαση προσοχής. Είχα τα συμπτώματα. Πήγα και έκανα όλα τα τεστ γιατί τώρα τα συμπτώματα ήταν τόσο έντονα που άρχισα να δυσκολεύομαι… Υπάρχουν 8 χιλιάδες φωνές στο κεφάλι μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό, απλά τώρα τα συμπτώματα έγιναν πιο έντονα, και έπρεπε να το ψάξω. Πιο πολύ για να πάρω την επιβεβαίωση, και να πω ότι όλα τώρα βγάζουν νόημα. Μέσα μου το ήξερα.

Δεν είναι επιθετικές φωνές, απλά την ώρα που μιλάω τραγουδάω μέσα μου κάτι άσχετο, ή εκεί που μιλάω λέω κάτι άλλο… Στην προσωπική μου ζωή είμαι μόνη μου, αλλά όποιος είναι δίπλα μου, πρέπει να το συνηθίσει, πρέπει να αντιλαμβάνεται τι μου συμβαίνει και να με επαναφέρει, να είναι ο βράχος της φάσης. Αν έχει κι αυτός διάσπαση, θα είναι τρομερά δύσκολο» είπε η Χρύσα Κατσαρίνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164