Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Απολαμβάνεις την υποστήριξη ή τη δέσμευση που σχετίζεται με την οικογενειακή σου ζωή σήμερα. Αυτό διεγείρει μια επιθυμία να σχεδιάσεις και να εκφραστείς με μεγαλύτερο ενθουσιασμό για την επίτευξη των στόχων σου. Η αντιμετώπιση συναισθηματικών ζητημάτων αρκετά πρακτική, βοηθώντας σε να προσεγγίσεις τη ζωή σου με ισορροπία. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει ένας καταιγισμός ιδεών σήμερα. Η γοητεία σου λάμπει μέσα από την επικοινωνία και τις χειρονομίες σου.

Ταύρος

Είσαι ενθουσιασμένος με έργα που σημειώνουν πρόοδο, κυρίως με αυτά που βρίσκονται κοντά στην καρδιά σου. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή σήμερα, ωθώντας σε να σκεφτείς και να αναλύσεις ή να επικοινωνήσεις περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Το να ασχοληθείς με ιδέες  θα είναι μια ευχάριστη, ανάλαφρη εμπειρία για σένα, εάν δεν υπάρχει πίεση για να καταλήξεις σε μια απόφαση ή ένα συμπέρασμα. Επιδίωξε δραστηριότητες και προοπτικές που καλλιεργούν την αυτοεκτίμηση και την αντίληψη σου. Μπορεί να είναι μια ευχάριστη στιγμή για να βασιστείς σε αυτό που ήδη έχεις αντί να αναζητήσεις κάτι νέο να κάνεις.

Δίδυμοι

Η ταξινόμηση βοηθάει την αυτοπεποίθηση σου σήμερα. Ο ενθουσιασμός και η προθυμία σου να εργαστείς για να πετύχεις τις επιθυμίες σου επηρεάζουν θετικά το εισόδημα σου, την εργασία ή την υγεία σου. Είναι επίσης αναλάβεις και να χτίσεις και να αναπτύξεις νέες πρωτοβουλίες. Ενώ να είσαι ανοιχτός με τις ιδέες σου μπορεί κάλλιστα να βλέπεις τα πράγματα πιο καθαρά από τους άλλους, και οι γύρω σου σε αποδέχονται θεωρώντας σε σοφό. Προσελκύεις άτομα που μπορούν να προσφέρουν πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν.

Καρκίνος

Οι σημερινές διελεύσεις αναδεικνύουν τις μοναδικές σου ιδιότητες ή την αφοσίωση σου. Η συζητήσεις γύρω από ιδέες και αρχές μπορεί να είναι αρκετά ισχυρή. Είναι φυσικό να προσεγγίζεις τους γύρω σου με ισορροπημένο τρόπο. Η σημερινή μέρα είναι δυνατή για να απολαύσεις πράγματα από το παρελθόν και να αποκτήσεις διορατικότητα. Η φάση της Σελήνης μας στρέφει προς τα μέσα για πολύτιμα μαθήματα. Είναι καιρός να εγκαταλείψεις ή να αναβάλεις κάτι αντί να βιαστείς να το τελειώσεις, να καινοτομήσεις ή να ξεκινήσεις νέες προσπάθειες, κάτι που είναι βέβαια δύσκολο.

Λέων

Οι πρακτικοί στόχοι έχουν περισσότερη δύναμη σήμερα. Οι προσπάθειες αυτοβελτίωσης μπορεί να αξίζουν τη προσοχή σου όπως και οι δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Τα οικογενειακά ζητήματα φαίνεται να ενισχύονται και μπορεί να νιώσεις μεγαλύτερη αφοσίωση στο να διευθετήσεις πράγματα. Ωστόσο αυτή τη μέρα πριν από τη νέα Σελήνη, είναι σημαντικό να μην ξεκινήσεις κάτι καινούργιο ή να μην είσαι τόσο απασχολημένος ώστε να μην έχεις χρόνο να σκεφτείς. Η σημερινή μέρα είναι δυνητικά εξαιρετική για να εξερευνήσεις τις ιδέες σου, οπότε φρόντισε να βρεις χρόνο για να αφήσεις το μυαλό σου να περιπλανηθεί ελεύθερα.

Παρθένος

Είσαι σε ευνοϊκή θέση για να εξασφαλίσεις ή να οργανώσεις έναν τομέα της ζωής σου. Η αξία της προετοιμασίας είναι ξεκάθαρη για σένα, γι’ αυτό αξιοποίησε την στο έπακρο. Ωστόσο η Σελήνη σήμερα σηματοδοτεί την ανάγκη για αποσυμπίεση. Με την αυριανή νέα Σελήνη και ένα νέο κύκλο στον ορίζοντα, συμβολικά βρίσκεσαι στο σκοτάδι σήμερα. Είναι καλύτερο να στοχεύσεις στον προβληματισμό και τις εκκρεμότητες σου και να αφήσεις ότι δε χρειάζεσαι πια, καθώς προετοιμάζεσαι για νέα ξεκινήματα.

Ζυγός

Οι σημερινές διελεύσεις σε βοηθούν να παραμερίσεις τα συναισθήματα όταν χρειάζεται, ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Μπορεί να καταλήξεις σε εξαιρετικές ιδέες ή συμπεράσματα για επαγγελματικά, οικονομικά ή θέματα υγείας. Ωστόσο η Σελήνη σήμερα σου τονίζει την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο για να αναλογιστείς το παρελθόν και να εξετάσεις τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στο μέλλον. Η αυριανή νέα Σελήνη μπορεί να μετατοπίσει την προσοχή σου και να σηματοδοτήσει την ώρα για νέα ξεκινήματα.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις σε ενθαρρύνουν να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να μάθεις από λάθη του παρελθόντος. Μπορεί να κερδίσεις την εκτίμηση ή την αναγνώριση για την ευφυΐα, τη διορατικότητα ή τη δημιουργικότητα σου. Δεν είναι ακόμα η ώρα να αναλάβεις δράση ή να ξεκινήσεις κάτι νέο, επειδή μια νέα Σελήνη βρίσκεται ακριβώς μπροστά σου. Ωστόσο αυτή είναι μια καλή μέρα για να αφήσεις πίσω σου κάτι που σε βαραίνει ή εμποδίζει την προσωπική σου ανάπτυξη. Μπορεί να πρέπει να κρατήσεις τον εαυτό σου λίγο πίσω και να δημιουργήσεις χώρο για θετική νέα ενέργεια.

Τοξότης

Έχεις τη διάθεση να οργανώσεις έναν τομέα της ζωής σου ή να βρεις τρόπους να κάνεις μια κατάσταση να λειτουργήσει για σένα σήμερα. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εξαλείψεις διαφορές ή να αντιμετωπίσεις θέματα που μπορεί να ωφεληθούν από μια προσπάθεια συνεργασίας. Οι γύρω σου έχουν τον τρόπο να ενεργοποιούν τη σκέψης σου, με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου και την ένωσή του με τη Σελήνη. Τα ένστικτα για ότι αφορά τη σχέση σου οξύνονται και μπορεί να απολαύσεις μια συνομιλία με κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο νοητικό μήκος κύματος.

Αιγόκερως

Οι διελεύσεις σήμερα σου την προσοχή στην επίλυση προβλημάτων και οι δραστηριότητες με ξεκάθαρους στόχους είναι πολύ πιο εύκολες τώρα. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και εστιάζεις πιο εύκολα στα πρακτικά πράγματα ή στις καθημερινές σου υποθέσεις που χρειάζονται προσοχή. Είναι μια καλή στιγμή για να τακτοποιήσεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Η επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και να ανακουφίσει το μυαλό σου από ορισμένα προβλήματα ή ανησυχίες.

Υδροχόος

Το να κάνεις μικρές βελτιώσεις στη ζωή σου ευνοείται ιδιαίτερα σε συναισθηματικό, νοητικό και σωματικό επίπεδο τώρα. Μπορεί να απολαμβάνεις να κάνεις προϋπολογισμούς, σχέδια και στρατηγικές. Είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσεις τα πράγματα και να συγκεντρωθείς. Η Σελήνη μετακινείτε στο δημιουργικό σου τομέα, ο οποίος μπορεί να σε απελευθερώσει συναισθηματικά με κάποιον τρόπο. Είμαστε μόνο μια μέρα μακριά από τη νέα Σελήνη, που σηματοδοτεί μια εποχή που είναι καλύτερο να αφήσουμε πίσω μας πράγματα παρά να ξεκινήσουμε καινούρια. Είναι λογικό και ίσως απαραίτητο να απελευθερώσεις λίγη από τη πίεση.

Ιχθύες

Μπορεί να αισθάνεσαι πιο προσγειωμένος και να μπορείς να εστιάσεις στο να τακτοποιήσεις πράγματα σήμερα, αν έχεις ένα καθορισμένο ή ακριβή στόχο. Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου και είναι μια περίοδος του Σεληνιακού κύκλου που χρειάζεσαι χρόνο για να ανασυγκροτηθείς. Η σημερινή ευθυγράμμιση Σελήνης – Ερμή, σε βοηθά να ασχοληθείς με τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου και είναι πιθανό να φτάσεις στη ρίζα τυχόν πρόσφατων προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή, με την αυριανή νέα Σελήνη. Σήμερα είναι προτιμότερο να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164