Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Ίσως θα έπρεπε να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου» – Η σπάνια εξομολόγηση για την πορεία της

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη παραχώρησε συνέντευξη στο Στούντιο 4 και στον Κωνσταντίνο Κούρο με αφορμή τη μεγάλη της συναυλία στον κήπο του Μεγάρου στις 10 Ιουνίου.

Η πετυχημένη ερμηνεύτρια αναφερόμενη στην πορεία της, έκανε αναδρομή στο παρελθόν, μιλώντας για την σχέση της με τον κόσμο αλλά και το κοινό που την ακολουθεί στις συναυλίες της.

«Πιστεύω ότι ο κόσμος βλέπει μία αλήθεια πάνω μου. Δεν έχει καμία διαφορά η Άλκηστις από την σκηνή, με την Άλκηστις που είναι κάτω από την σκηνή. Είμαι 50 χρόνια σε αυτό που λέγεται ελληνικό τραγούδι. Η αγάπη μου και το πάθος μου δεν έχουν μειωθεί ούτε ένα χιλιοστό», είπε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Κάνοντας αναδρομή στη ζωή της: «Ίσως θα έπρεπε να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου, αλλά είναι τέτοια η αγάπη για τη μουσική και την επικοινωνία που νομίζω ότι τα φέρνει όλα σε μια ισορροπία», εξομολογήθηκε η Άλκηστις  Πρωτοψάλτη.

Όσο για τη στιγμή που ξεχωρίζει στα 50 χρόνια πορείας της, αυτή την είναι άλλη από την εμφάνισή της στου Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164