Στο T-live

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Η κόρη της 63χρονης «σπάει» για πρώτη φορά τη σιωπή της – «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ποιος το έκανε»

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Η κόρη της 63χρονης που έχασε τη ζωή της από τα χέρια του παιδικού φίλου της κόρης της «έσπασε» για πρώτη φορά τη σιωπή της. Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-live και στη δημοσιογράφο Ειρήνη Πεϊβάνη, η κόρη του θύματος τόνισε ότι σοκαρίστηκε όταν πληροφορήθηκε ποιος έκανε το έγκλημα.

«Με κάλεσε ο ίδιος στο τηλέφωνο γιατί είχε σκοπό να έρθει από το σπίτι να πιούμε καφέ, νομίζοντας ότι η μαμά μου δεν είναι ακόμα καλά και νομίζοντας ότι εγώ δεν έχω χρόνο. Ήθελε να έρθει από εδώ. Με ρωτούσε για την υγεία της μητέρας μου και απόρησε όταν του είπα ότι είναι καλά και σηκώνεται από το κρεβάτι» εξομολογήθηκε η κόρη της 63χρονης, αποκαλύπτοντας ότι είπε στον 38χρονο άνδρα ότι είχε αφήσει κλειδιά του σπιτιού στη γλάστρα.

Σε άλλο σημείο, η κόρη του θύματος παραδέχτηκε: «Με ρωτούσε αν φοβάμαι μήπως μου κλέψουν λεφτά από το σπίτι άνθρωποι που έρχονταν για να βοηθήσουν τη μητέρα μου. Δεν γνώριζε το χρηματικό ποσό που βρισκόταν στο σπίτι μου, μπορεί να θυμόταν πού έβαζα τα χρήματα από παλιότερα» ενώ ανέφερε ότι η ίδια είχε δώσει στον 38χρονο τρεις τέσσερις φορές χρήματα για τα έξοδά του.

Στη συνέχεια, η κόρη του θύματος επεσήμανε: «Με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς ότι η μητέρα μου είχε πέσει από τις σκάλες, δε μου έλεγαν αν είναι ζωντανή. Εγώ είχα τρελαθεί! Όταν έμαθα, στη συνέχεια, ότι η μητέρα μου δεν ήταν ζωντανή, έσβησαν όλα. Μου είπαν ότι ο ιατροδικαστής δε διαπίστωσε εξωτερικό τραύμα, εγώ δεν ξέρω τι κάνει ο ιατροδικαστής σε έναν χώρο εγκλήματος».

«Την επόμενη ημέρα που είδα τα αίματα στον τοίχο, σιγουρεύτηκα ότι δεν είναι δυστύχημα. Ήμουν σίγουρη. Δε μπορούσα όμως να φανταστώ ότι κάποιος γνωστός μου μπορεί να το έκανε αυτό» πρόσθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της στο T-live.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164