My Beauty Buys: 10 μπρονζέ πούδρες που προτείνει η beauty editor

Hλιοκαμμένη όψη: Αυτό είναι το ζητούμενο από τώρα μέχρι και το φθινόπωρο. Θα την αποκτήσεις με την ηλιοθεραπεία μεν αφού προηγουμένως προστατεύσεις το δέρμα σου με το κατάλληλο αντηλιακό, πάντα με υψηλό δείκτη αλλά και με την μπρονζέ πούδρα που υπάρχει μόνιμα στο νεσεσέρ σου τους επόμενους μήνες.

Πρόκειται άλλωστε για το προϊόν που μπορείς να φορέσεις από την παραλία μέχρι την βραδινή σου έξοδο. Εκείνο που τονίζει το μαύρισμα, χαρίζει λαμπερό ή ματ φινίρισμα ανάλογα με τα looks που αγαπάς να υιοθετείς. 

Κι επειδή έχω δοκιμάσει και αγαπήσει αρκετές μπρονζέ πούδρες έχω ήδη καταλήξει στις 10 καλύτερες.  

Tommy G Sohal Terracotta 

Dior Forever Natural Bronze Healthy Glow Bronzing Powder

Armani Beauty Luminous Silk Sunlit Creamy Bronzing Powder

Max Factor Facefinity Bronzer Powder

Too Faced Chocolate Soleil Matte Bronzer

Guerlain Teracotta Light The Sun-Kissed Natural Healthy Glow Powder

Erre Due Bronzing Powder

Tom Ford Soleil Glow Bronzer

 

Fenty Beauty Sun Stalk’r Instant Warmth Bronzer

Gucci Poudre de Beaute Eclat Soleil

 

Expert Tips 

  • Αναρωτιέσαι ποια είναι η σωστή, για εσένα απόχρωση; Αρχικά θα πρέπει να είναι κοντά στον φυσικό σου τόνο, ή εκείνον που αποκτά το δέρμα σου τις πρώτες ημέρες των διακοπών. Η τεράστια διαφορά δεν σε κολακεύει. Αντίθετα δημιουργεί μια  πορτοκαλί όψη που είμαι σίγουρη ότι δεν την θέλεις. Καλό είναι να ακολουθήσεις την ασφαλή οδό επιλέγοντας έναν θερμό τόνο.
  • Όσον αφορά στην εφαρμογή, αποφεύγεις να απλώσεις την πούδρα σε όλο το πρόσωπο και επίσης δεν τη χρησιμοποιείς για να κάνεις contouring. Με ένα μεγάλο πινέλο την απλώνεις στα πιο ψηλά σημεία του προσώπου, εκείνα δηλαδή που αγγίζει ο ήλιος όπως για παράδειγμα τα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης και το μέτωπο. 
  • Ξεκινάς πάντα από τη φυσική γραμμή των μαλλιών και με φορά προς τα έξω έτσι ώστε το bronzer look να δείχνει φυσικό και όχι επιτηδευμένο
  • Καλό είναι επίσης να έχεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις bronzer. Μια πολύ φωτεινή και μιας ελαφρώς πιο σκούρα. Η πρώτη είναι κατάλληλη για το κέντρο του προσώπου και η δεύτερη για το κέντρο των ζυγωματικών.
  • Την ιριδίζουσα bronzer πούδρα μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και ως blush. Μην το παρακάνεις. Είναι ένα προϊόν που τονίζει τις λεπτομέρειες που σημαίνει ότι μπορείς να την απλώσεις σε ώμους και ντεκολτέ. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164