Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα της επικοινωνίας και των μεταφορών. Μπορεί να προκαλέσει μια έντονη επιθυμία να ακουστείς, να ξεκινήσεις ένα νέο έργο, μια νέα γραμμή ή μια σειρά σπουδών. Η παρόρμηση να διακλαδώσεις, να προσεγγίσεις άλλους και να προσθέσεις μεγαλύτερη ποικιλία στη ζωή σου είναι μαζί σου τώρα. Μπορεί να υπάρξουν νέες ευκαιρίες επικοινωνίας την επόμενη εβδομάδα ή ευκαιρίες να προκύψουν μέσω των αδελφών, του τρεξίματος, των δραστηριοτήτων της γειτονιάς, του τηλεφώνου ή του σχολείου. Αυτή η νέα Σελήνη ενθαρρύνει επίσης το να βάλεις περισσότερα απ’ την προσωπικότητα σου στην εργασία ή στις επικοινωνίες σου.

Ταύρος

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται στον τομέα των πόρων σου. Αυτός ο τομέας ο οποίος διέπει τα χρήματα, τα ταλέντα, την άνεση και την ασφάλεια πρόκειται να βιώσει μια επαναφορά. Η νέα Σελήνη συχνά προαναγγέλλει νέα ξεκινήματα ή μεταμορφωτικά γεγονότα που μπορούν να προκαλέσουν μια νέα στάση ή προσέγγιση σε διάφορες πτυχές της ζωής. Αυτή είναι μια κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις που σχετίζονται με τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την ενίσχυση της αίσθησης ασφάλειας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τη διαχείριση των χρημάτων και των τιμαλφών σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, φέρνει ισχυρή ενέργεια στη ζωή σου για να κάνεις σαρωτικές βελτιώσεις. Οι άλλοι σε προσέχουν περισσότερο, κάτι που μπορεί να σε παρακινήσει περαιτέρω να κάνεις προσπάθειες για να είσαι η καλύτερη που μπορείς. Είναι μια ευκαιρία για ανανέωση και μια καλή στιγμή για λήψη αποφάσεων. Μια προσωπική νέα αρχή ή μια αίσθηση ότι έχεις μια νέα μίσθωση στη ζωή είναι πιθανή τώρα. Είναι μια περίοδος ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης, αλλαγής του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεις τον κόσμο, εάν αυτό μπορεί να σε ωφελήσει.

Καρκίνος

Τώρα είναι η ώρα να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και περιστάσεις στη ζωή σου, ιδιαίτερα σχετικά με το πως αντιμετωπίζεις τις καταλήξεις και διαχειρίζεσαι την πνευματική σου ζωή και το χρόνο διακοπής. Με τη νέα Σελήνη να εμφανίζεται σήμερα, μπορεί να καθαρίζεις τα καταστρώματα για νέα ξεκινήματα. Είναι μια καλή στιγμή να κάνεις απολογισμό αντί να ξεκινήσεις ολοκαίνουργιες προσπάθειες. Τελικά αυτό το φεγγάρι έχει τη δύναμη να σε ωθήσει σε ένα νέο μονοπάτι αυτοανακάλυψης και θεραπείας.

Λέων

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει την ανάγκη για μια νέα αρχή. Είναι καιρός να αναζητήσεις έμπνευση για νέες ιδέες και στόχους προς επίτευξη. Η αίσθηση της κοινότητας είναι ισχυρή και η συναισθηματική ικανοποίηση μπορεί να προέρθει από τις αλληλεπιδράσεις ή την υποστήριξη φίλων και συνεργατών. Οι επόμενες μέρες είναι ζωτικής σημασίας για νέα ξεκινήματα και προσωπικές αλλαγές. Από τις 20/5 όταν ο Ήλιος μετακινήθηκε ως επισκέπτης στον ηλιακό 11ο οίκο σου έχεις επικεντρωθεί περισσότερο στην ομαδική εργασία, τη δικτύωση, τη σύνδεση με φίλους και ομάδες. Η σημερινή νέα Σελήνη σου παρέχει μια επιπλέον ώθηση θάρρους.

Παρθένος

Ο Ήλιος στην τρέχουσα διέλευση του στον τομέα της πορείας της ζωής, των ευθυνών και της φήμης σου έχει πυροδοτήσει το ενδιαφέρον σου για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η σημερινή νέα Σελήνη σου παρέχει την ώθηση ή το κίνητρο για βελτίωση, ανάληψη ευθύνης και ανάπτυξη αυτών των πραγμάτων. Η ανάσα νέας ζωής σε ένα σχέδιο, έργο ή επιχείρηση μπορεί να είναι στο επίκεντρο τις επόμενες μέρες. Το να προχωρήσεις την εργασία σου μπροστά μπορεί να είναι αναζωογονητικό, αν και είναι σημαντικό να παίρνεις τα πράγματα αργά. Μπορεί να υπάρξουν νέες υποχρεώσεις, αναγνώριση ή νέα θέση ή έργο.

Ζυγός

Η σημερινή νέα Σελήνη λειτουργεί ως φορτίο, στέλνοντας σε προς μια νέα κατεύθυνση. Τις επόμενες μέρες κάνε μια προσπάθεια να ξεκινήσεις νέα έργα ή δραστηριότητες που διευρύνουν το μυαλό σου, τροφοδοτούν το πνεύμα σου για περιπέτεια και τεντώνουν τη φαντασία σου. Μπορεί να νιώσεις ανανεωμένη από μια νέα προοπτική στη ζωή σου. Η κοινή χρήση των εμπειριών σου με τους άλλους, η δημοσίευση, το μάρκετινγκ, τα ταξίδια, η προώθηση και οι σπουδές μπορούν να εστιαστούν περισσότερο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για αλλαγή στάσης προς το καλύτερο, θετικά συναισθήματα, αισιοδοξία και ισχυρότερη αίσθηση σκοπού ή νοήματος.

Σκορπιός

Η σημερινή νέα Σελήνη εμφανίζεται σε ένα τομέα του ηλιακού χάρτη σου που διέπει τη συναισθηματική οικειότητα, την εμπιστοσύνη, το μοίρασμα και το δέσιμο με τους άλλους. Σε ένα πιο απλό επίπεδο αυτός ο οίκος κυβερνά επίσης χρέη προς τους άλλους καθώς και κοινόχρηστους πόρους ή μη εισοδηματικά χρήματα. Αυτός είναι ο 8ος οίκος και ενώ κυβερνά την εγγύτητα με το σύντροφο, δεν αφορά την επιφανειακή αρμονία. Αντίθετα, πρόκειται για μια νέα Σελήνη που βοηθά να ανοίξει ο δρόμος για βαθύτερο δέσιμο και οικειότητα. Η νέα Σελήνη διεγείρει τις επιθυμίες και φέρνει την αίσθηση μιας νέας αρχής και της ανάγκης να αναλάβεις την ευθύνη.

Τοξότης

Αυτή η νέα Σελήνη φέρνει ξεκινήματα και προκαλεί επιθυμίες να κατευθυνθείς σε μια νέα κατεύθυνση. Μπορεί να δείχνει μια ανανεωμένη σύνδεση στη ζωή σου ή να αφορά νέες διαπραγματεύσεις και ένα ισχυρότερο συναίσθημα για αυτό που θέλεις ή μπορεί να φέρει μια νέα σχέση. Είσαι σε καλή θέση επίσης για να συνεργαστείς με κάποιον, να ενισχύσεις μια τρέχουσα συνεργασία, νε επωφεληθείς από την παροχή συμβουλών ή διαβουλεύσεων και να ανοίξεις αμφίδρομες συνομιλίες. Μπορέι να καταλήξεις σε ουσιαστικά συμπεράσματα για τις ανάγκες της σχέσης σου μέσα από τα γεγονότα αυτής της εποχής.

Αιγόκερως

Η σημερινή νέα Σελήνη φέρνει ανάληψη ευθύνης στραμμένη προς το μέλλον, ενέργεια στην εργασία, τις υπηρεσίες και τις συνήθειες σου. Μπορεί να κάνει το επόμενο διάστημα ιδανικό για την έναρξη νέων εργασιακών έργων και προγραμμάτων προσωπικής υγείας ή φυσικής κατάστασης. Είτε ξεκινάς ολοκαίνουργια έργα είτε αναβιώνεις ή ενισχύεις παλιά, η επιθυμία να φροντίσεις καλύτερα τον εαυτό σου ή να κάνεις το καλύτερο που μπορείς είναι εξέχουσα. Οι περιστάσεις μπορεί να είναι τέτοιες που νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τη δουλειά σου ή την προσοχή σου στην προσωπική ευεξία.

Υδροχόος

Η σημερινή νέα Σελήνη δείχνει νέες κατευθύνσεις ή ξεκινήματα που σχετίζονται με δημιουργικά έργα, χόμπι, ρομαντισμό, ραντεβού και ελεύθερο χρόνο για σένα. Μπορεί να σε παρακινήσει να αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να παίξεις ή να ακολουθήσεις δημιουργικές και εκφραστικές δραστηριότητες. Η επιδίωξη των παθών σου βρίσκεται στο επίκεντρο τώρα και τις επόμενες εβδομάδες. Σκέψου να αποφασίσεις να ακούς την καρδιά σου, να εκφράζεσαι πιο ανοιχτά ή να απολαμβάνεις τον ελεύθερο χρόνο σου πιο συχνά. Μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για νέο ή ανανεωμένο έρωτα ή μπορεί να ανοίξουν δημιουργικά κανάλια.

Ιχθύες

Η σημερινή νέα Σελήνη συμβαίνει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και φέρνει ενέργεια, ανάληψη ευθύνης για προσωπικές και οικιακές αναζητήσεις. Το να έρθεις σε επαφή με τα αληθινά σου συναισθήματα μπορεί να σε ενδυναμώσει, βοηθώντας σε να πάρεις αποφάσεις σε πολλά διαφορετικά τμήματα της ζωής σου. Αυτή η νέα Σελήνη, μπορεί να χρησιμεύσει ως ώθηση για να επανασυνδεθείς με τον εαυτό σου ή για να ελέγξεις τα συναισθήματα σου και τα επίπεδα άνεσης πριν προχωρήσεις. Σε ένα άλλο, πιο κυριολεκτικό επίπεδο, αυτός μπορεί να είναι ένας καλός κύκλος για να ξεκινήσεις νέα έργα στο σπίτι ή να αναδιοργανώσεις το χώρο διαβίωσης σου.

Εδώ μπορείς να μαθαίνεις καθημερινά τις αστρολογικές προβλέψεις του ζωδίου σου!
Κεντρική φωτογραφία: iStock

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164