Chanel: Ο σχεδιαστής που θα αντικαταστήσει ( σύμφωνα με φήμες) την Virginie Viard

Λίγες μέρες πριν η Chanel ανακοίνωσε ότι η Virginie Viard αποχωρεί από τον οίκο μετά από 30 χρόνια συνεργασίας και 5 χρόνια στο τιμόνι των συλλογών, σαν creative director. Bεβαίως αμέσως μετά ξεκίνησαν οι φήμες για το ποιος σχεδιαστής θα την αντικαταστήσει.


Picture by: / SplashNews.com

Το όνομα λοιπόν που ακούγεται περισσότερο όσο απίθανο και αν σου φαίνεται είναι αυτό το Hedi Slimane από την οίκο Saint Laurent.

Getty Images

Κάποιοι λένε ότι το αστέρι της Celine, που έχει γράψει ιστορία και στον οίκο Saint Laurent, θα κατευθυνθεί προς την…Chanel!Στα τέλη Απριλίου, οι γνώστες της μόδας άρχισαν να ψιθυρίζουν για μια «ακανθώδη διαπραγμάτευση συμβολαίου» μεταξύ του golden boy της Celine και της μητρικής εταιρείας LVMH.  Στη Celine, ο Slimane αποδείχθηκε καθοριστικός για την πρόσφατη ραγδαία ανάπτυξη της φίρμας και τα τεράστια κέρδη που έφερε από τότε που ανέλαβε το τιμόνι.

Η Celine είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα της επιτυχίας του Slimane: τα άμεσα φορέσιμα και μονίμως δημοφιλή σχέδιά του φέρνουν πάντα επιτυχία και άρα όποιος οίκος τον φιλοξενήσει θα είναι τυχερός που τον έχει.Αλλά θα αφήσει ο Slimane την Celine και την επιτυχημένη του πορεία για να πάει στην Chanel;

Πρόκειται για μια εκπληκτικά δύσκολη ερώτηση που παρόλα αυτά πολυ γρήγορα θα απαντηθεί!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164