Ο σωστός ύπνος θα βελτιώσει τη ζωή σου, το ξέρεις έτσι;

Η ευεξία και η καλή ψυχολογία ξεκινούν με βάση έναν καλό ύπνο, και όσο απλό και αν ακούγεται αυτό δεν είναι δεδομένο. Λίγο το στρες, λίγο η κούραση της ημέρας παίζουν μεγάλο ρόλο, όμως ακόμα μεγαλύτερος είναι αυτός τους στρώματος ύπνου. Όσες ώρες και αν κοιμάσαι, αν η επιλογή του στρώματος σου δεν είναι η σωστή, τότε όχι μόνο δεν ξεκουράζεσαι, αλλά επηρεάζεται και η στάση του σώματος σου.

Η σωστή επιλογή λοιπόν θα πρέπει να φέρει την υπογραφή και την εγγύηση μιας μεγάλης εταιρίας, όπως είναι η Media Strom, η οποία αποδεικνύει την αξιοπιστία της με τον εορτασμό των 20 χρόνων παρουσίας της σειράς στρωμάτων Optimum στην Ελλάδα. Κατέχοντας πλέον την τεχνογνωσία αλλά και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών, τα στρώματα ύπνου Optimum έχουν γίνει συνώνυμο της άνεσης και της ευεξίας, ενώ δεν είναι τυχαίο πως φέτος αναδείχθηκαν για δεύτερη φορά «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία στρώματα ύπνου.

Η σειρά Optimum της Media Strom αναδεικνύεται για 2η φορά «Προϊόν της Χρονιάς» στην κατηγορία στρώματα ύπνου.

Τα στρώματα Optimum κάνουν τη διαφορά με τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους, όπως το πολυζωνικό σύστημα ανεξάρτητων ελατηρίων MLS Spring System, την τεχνολογία Non Stop Sleep, η οποία είναι ιδανική για δύο άτομα, καθώς απορροφά τις κινήσεις και τους κραδασμούς από την κίνηση, την τεχνολογία Season Adapt όπου χάρη στα «έξυπνα» θερμορρυθμιστικά υλικά εξασφαλίζει την ιδανική θερμοκρασία, αλλά και την απόλυτη ασφάλεια και υγιεινή καθώς είναι η πρώτη στην Ελλάδα με πιστοποίηση OEKO TEX Standard 100 για ολόκληρο το στρώμα.

Στρώμα από τη σειρά Optimum της Media Strom, νικητής στην κατηγορία στρώματα ύπνου.

Φυσικά, στη Media Strom δεν θα βρεις μόνο το τέλειο στρώμα ύπνου αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα ύπνου, το οποίο θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις οι εξειδικευμένοι Sleep Coaches. Φτιάξε το ιδανικό για εσένα υπνοσύνολο, μέσα από την πλούσια συλλογή Media Strom Essentials, από εξαιρετικά καινοτόμα υλικά, και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον για έναν απολαυστικό ύπνο. Για στρώματα ύπνου, ανωστρώματα, παπλώματα, τελάρα και λευκά είδη, επισκεφτείτε τα καταστήματα της Media Strom ή το mediastrom.com. Ήρθε ο καιρός να βιώσετε την τέλεια εμπειρία ύπνου!

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164