Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Έτσι σκοπεύουν να περάσουν το καλοκαίρι τους

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα μετρούν σχεδόν 1,5 χρόνο σχέσης, και όπως όλα δείχνουν, ο έρωτάς τους μέρα με τη μέρα δυναμώνει όλο και περισσότερο.

Μπορεί ο τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια να έχει επιλέξει να μην μιλά για την προσωπική του ζωή και τις συντρόφους του, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι πιο εξωστρεφής σε ό,τι έχει να κάνει με τις εμφανίσεις με την αγαπημένη του. 

Αυτή την περίοδο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίζεται σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα ετοιμάζει την καλοκαιρινή του περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει από την Πάτρα. Φυσικά, από το πλευρό του στην περιοδεία αυτή δε θα λείπει και η 25χρονη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία έχει επιστρέψει από την Αμερική.

Η Αλεξάνδρα Νίκα άλλωστε φροντίζει να βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή σε κάθε σημαντική στιγμή του, πάντα όμως με την απαραίτητη διακριτικότητα, αφού κανείς από τους δυο δε θέλει να προκαλεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνισή της στην απονομή του διαμαντένιου δίσκου του τραγουδιστή. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αλεξάνδρα Νίκα στεκόταν διακριτικά δίπλα στον Κωνταντίνο Αργυρό και καμάρωνε για την επιτυχία του.

Το φετινό καλοκαίρι όμως, πέρα από την καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού στην οποία θα τον συνοδεύσει η Αλεξάνδρα Νίκα, το ζευγάρι σκοπεύει σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρα Αντωνίου, να βρει και λίγο χρόνο για να τον περάσει μόνο του, μακριά από τις υποχρεώσεις. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα σκοπεύουν να επισκεφθούν τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, δυο νησιά που είχαν επιλέξει και στις περσινές τους καλοκαιρινές διακοπές.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164