Σταμάτης Φασουλής για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι ένα τίποτα μπροστά μου, υπήρξα ένα επηρμένο άτομο»

Τον Σταμάτη Φασουλή υποδέχτηκε η Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής9/6 στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο καταξιωμένος άνδρας του θεάτρου μοιράστηκε ιστορίες από τη ζωή και την καριέρα του αλλά και το ξεκίνημά του στον χώρο.

Αναφέρθηκε στα χρόνια που φοιτούσε στη δραματική σχολή και στη αλαζονεία που εκδήλωνε τότε και μάλιστα χρησιμοποίησε μία “αστεία”  παρομοίωση για να αντιληφθεί το κοινό τον βαθμό της έπαρσής του.

«Δεν ήξερα τίποτα άλλο, δεν έμαθα τίποτα άλλο. Από 2,5 ετών ασχολούμουν με αυτό, γιατί πιστεύω ότι είμαι ηθοποιός. Βέβαια, το πίστευα μέχρι τα 18-20, όταν βγήκα στο επάγγελμα είπα “για σκάσε και προσπάθησε να καταλάβεις” όταν είδα τη δυσκολία», ανέφερε αρχικά ο Σταμάτης Φασουλής.

Και συνέχισε: «Γιατί μέχρι τη σχολή και το τέλος της σχολής υπήρξα ένα επηρμένο άτομο, ο Κασσελάκης είναι τίποτα μπροστά μου. Πίστευα ότι εγώ ήμουν και κανένας άλλος».

Όσον αφορά το political correct, ο Σταμάτης Φασουλής εξήγησε: «Με έχει επηρεάσει πάρα πολύ το politically correct. Πολλές φορές έπιασα τον εαυτό μου να αυτολογοκρίνεται, αλλά από ένα σημείο και ύστερα έπαψε αυτό να υπάρχει. Έχω την εντύπωση ότι όλο αυτό θα καταλαγιάσει και ο ορθός λόγος θα μπει και στην ορθή του θέση.

Τώρα είναι λίγο υπερβολικά τα πράγματα όπως όλα τα καινούργια πράγματα που έρχονται σε μία κοινωνία, πάντα υπάρχει μία ένταση και πολλές φορές μία ένταση. Αυτό που έλεγε ο Πλάτωνας, “θέση αντίθεση σύνθεση” αυτό θα γίνει και με αυτό. Ντρεπόμαστε να πούμε μία λέξη….

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164