Hailey Bieber: Δείχνει τη beauty συνήθεια που έχουν οι περισσότερες γυναίκες και κάνει τους άνδρες οδηγούς έξαλλους

Η Hailey Bieber πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και περιμένει το πρώτο της παιδί. Μπορεί να απέχει για λίγο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις παραμένει όμως εξαιρετικά δραστήρια στα social media και κυρίως στο TikTok απ’ όπου επικοινωνεί με τους εκατομμύρια θαυμαστές της. Αποκαλύπτει τόσο τα αγαπημένα της προϊόντα όσο και τις beauty συνήθειες και τις περισσότερες φορές τα video γίνονται viral. 

https://www.tiktok.com/@haileybieber/video/7375695148627266862

Το τελευταίο μάλιστα έχει να κάνει με μια “κακή” συνήθεια που έχουμε οι περισσότερες γυναίκες και κάνει έξαλλους τους άνδρες οδηγούς. Η Bieber δημιουργεί το μακιγιάζ της μέσα στο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, όχι εν κινήσει, απ’ ότι φαίνεται. Αρχικά καλύπτει μικρές ατέλειες στο πρόσωπο και την περιοχή των ματιών με το αγαπημένο της κονσίλερ. Στη συνέχεια χαρίζει ένταση στα ζυγωματικά απλώνοντας με τα δάχτυλα blush σε μορφή stick αλλά και στη γέφυρα της μύτης. “Χτενίζει” τα φρύδια της, εφαρμόζει setting powder κάτω από τα μάτια, σχηματίζει το περίγραμμα στα χείλη και ολοκληρώνει με ένα ενυδατικό αλλά και το lip balm της δικής της σειράς Rhodes. 

Full make up δηλαδή κοιτώντας στον μικρό καθρέφτη του αυτοκινήτου της. Κάτω από το video σχολιάζει ότι πρόκειται για μια διαδικασία που επαναλαμβάνει συχνά τον τελευταίο καιρό και είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες ταυτίζεστε. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164