Κώστας Κωστόπουλος: Ομόφωνα αθώος ο πρώην σκηνοθέτης του Σασμού για την κατηγορία του βιασμού

Ομόφωνα αθώος ο Κώστας Κωστόπουλος για την κατηγορία του βιασμού της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου το 2010, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τη Γιώτα Κηπουρού στο T-live, στο άκουσμα της απόφασης ο γνωστός σκηνοθέτης δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, ενώ συγγενείς και συνάδελφοί του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. 

Την αθώωση του ηθοποιού είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Στέφανος Μπαξεβάνης.

«Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση» είχε τονίσει ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» τα όσα είχα καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά.

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα λέει ψέματα. Για το επίμαχο βράδυ ανέφερε πως είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164