Λίζα Δουκακάρου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της, Παντελή Οικονόμου – Φωτογραφίες

Μια εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση έκαναν τις προηγούμενες ημέρες η δημοσιογράφος Λίζα Δουκακάρου και ο σύζυγός της, Παντελής Οικονόμου.

Το ζευγάρι έδωσε το παρών στα εγκαίνια μιας γκαλερί στην Κηφισιά και πόζαραν χαμογελαστοί στους φωτογράφους που βρίσκονταν στον χώρο.

Η Λίζα Δουκακάρου και ο Παντελής Οικονόμου είναι παντρεμένοι από το 2018 και αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της γνωστής δημοσιογράφου, μιας και το 2012 έχασε τον πρώτο σύζυγό της.

«Είναι δεύτερη ευκαιρία. Βλέπω τον δεύτερο γάμο μου σαν δεύτερη ευκαιρία γιατί όταν περάσεις από καταστάσεις οι οποίες όντως είναι πολύ σκληρές, είναι δύσκολες, δεν μπορείς εύκολα να τις ταξινομήσεις και αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι που συμβαίνει και είναι καλό, όντως είναι ευκαιρία» είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο “Στούντιο 4” η Λίζα Δουκακάρου γι’ αυτόν τον δεύτερο γάμο.

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης, η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον σύζυγό της δήλωσε, «Ο Παντελής είναι ένας άνθρωπος που, η ποιότητά του είναι τέτοια που δεν τέθηκαν θέματα εξαρχής. Δηλαδή, όταν αρχίσαμε να μιλάμε, όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε, να λέμε πράγματα ο ένας για τον άλλον, εκείνος είχε μια ζωή πίσω του με εμπειρίες και εγώ το ίδιο, αυτό έγινε πολύ μαλακά και ξαφνικά νομίζω μπήκε ο ένας στη ζωή του άλλου, πολύ ήσυχα και μαλακά, απλά κάποια στιγμή ξυπνάς και λες “ώπα” είναι κομμάτι της ζωής μου και κομμάτι δικό μου”».

Φωτογραφίες: NDP/Ανδρέας Νικολαρέας

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164